O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
Rena:
Škoda Tia res...karte so za tretjo službo pokazale možnosti...po moje pa, da boš morala še delat na vzorcih svojega razmišljanja.
Tale trikrat ne pa v bodoče kar pusti pri Talentih na Pop tv :D
Rena:
--- Quote from: Missy on March 25, 2013, 11:39:01 AM ---
Kok lepo Rena, hvala ti za vpogled. :-* In ja, od selitve naprej k da ne verjamem več vase, k da se počutm da ne morem parirat..no ja, javim k vem kej več, bomo pa delal na samozavesti. :)
--- End quote ---
Glej jo no, punca, ki študira v tujini, ki zna poskrbet zase, sposobna, pa podvomi, ko ni plus odgovora že pri prvih vratih ;) Od sedaj naprej imaš za nalogo, da vsako jutro posediš v postelji, poveš sama sebi v čem si dobra in kaj si dobro storila v prejšnjem dnevu, nato pa se nasmehneš in si rečeš, da je pred tabo en čudovit lep dan ;) 8) :-*
tia:
--- Quote from: Rena on March 25, 2013, 08:45:33 PM ---Škoda Tia res...karte so za tretjo službo pokazale možnosti...po moje pa, da boš morala še delat na vzorcih svojega razmišljanja.
--- End quote ---
Ha,ha, tako malo talenta pa res nimam, imaš prav :), saj pri tretji bi bile res možnosti, ker vem, da sem sposobna, ampak je bilo že pred pol leta vse zmanjeno. Res mi grejo na živce taki razpisi, kaj jih sploh dajejo ven >:D
Tejka:
--- Quote from: tia on March 26, 2013, 07:26:07 AM ---
--- Quote from: Rena on March 25, 2013, 08:45:33 PM ---Škoda Tia res...karte so za tretjo službo pokazale možnosti...po moje pa, da boš morala še delat na vzorcih svojega razmišljanja.
--- End quote ---
Ha,ha, tako malo talenta pa res nimam, imaš prav :), saj pri tretji bi bile res možnosti, ker vem, da sem sposobna, ampak je bilo že pred pol leta vse zmanjeno. Res mi grejo na živce taki razpisi, kaj jih sploh dajejo ven >:D
--- End quote ---
Ker jih žal morajo. Imamo pač tako zakonodajo in po novem so ukinili možnost razpisa brez objave... Verjetno da zgleda kot da je na voljo več služb kot jih dejansko je. Bedarija, ki nam ob iskanju daje neko prazno upanje.
Srečno Tia
Opal:
--- Quote from: Rena on March 25, 2013, 06:30:41 AM ---Opal, karta ki sem jo potegnila, lahko ima več pomenov, zato pa je bolje karte interpretirat, če dobiš povratno informacijo. Karta kaže tudi na nezadovoljstvo osebe, ki iz danega položaja ni dobila toliko ali tega, kar je želela. Tako da, nekaj je ostalo v zraku. Bom danes zvečer ali jutri še malo dodatno prečekirala, ampak po občutku bi rekla, da ga pa klikni in pozdravi. :D
--- End quote ---
Ja res je, da je zadevica ostala v *zraku*. Hmm vprašanje, če bi se razveselil mojega klika? Čeprav imate dober občutek. Mene pa kar neki zadržuje. Pa še to nezadovoljstvo te osebe. ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version