O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (95/137) > >>

sasa:
Mi lahko katera prosim pogleda, kako se bo ena zadeva razrešila? Bo pozitiven odgovor?

Hvala!

:-* :-*

Missy:

--- Quote from: Rena on March 25, 2013, 08:49:45 PM ---
--- Quote from: Missy on March 25, 2013, 11:39:01 AM ---
Kok lepo Rena, hvala ti za vpogled.  :-* In ja, od selitve naprej k da ne verjamem več vase, k da se počutm da ne morem parirat..no ja, javim k vem kej več, bomo pa delal na samozavesti.  :)

--- End quote ---

Glej jo no, punca, ki študira v tujini, ki zna poskrbet zase, sposobna, pa podvomi, ko ni plus odgovora že pri prvih vratih  ;) Od sedaj naprej imaš za nalogo, da vsako jutro posediš v postelji, poveš sama sebi v čem si dobra in kaj si dobro storila v prejšnjem dnevu, nato pa se nasmehneš in si rečeš, da je pred tabo en čudovit lep dan  ;) 8) :-*

--- End quote ---

Rena, hvala ti za tole, si pričarala nasmeh na obraz.  ;) Bom poskusla ubogat, predvsem takrat k je to težko narest.  ;) :-*

Rena:

--- Quote from: Nena on March 24, 2013, 09:36:13 PM ---Jaz bi se tudi malo uštulila 8) Če bo katera pri volji...kak namig za potovanje drug teden :-* Hvalaaa :-*

--- End quote ---

A namig praviš?  ;) Prav. Pred tem potovanjem ali na njem, se ozri vase. Kaj pričakuješ? Poskusi jasno opredelit svoja pričakovanja in jih nato presojaj v skladu s svojimi pričakovanji, ne pa recimo vplivi drugih. Vzami si čas za odmik in v sebi poišči navdih, dobre zamisli (puščavnik). Bodi realna s svojimi pričakovanji, v smislu, da ne boš pričakovala nečesa, kar je sicer v preteklosti bilo zelo lepo, a tega danes več ni. Odpri oči in poglej, kaj je okoli tebe tukaj in zdaj in zna pomeniti prav toliko lepote, če boš le odprta za to. In končno, Ljubimcaaaaaa :). Neka zveza, sorodna duša, uživanje v kakšnem razvajanju...pusti se nečemu novemu  :-*

Rena:

--- Quote from: sasa on March 26, 2013, 09:41:33 PM ---Mi lahko katera prosim pogleda, kako se bo ena zadeva razrešila? Bo pozitiven odgovor?

Hvala!

:-* :-*

--- End quote ---

Hmm, malo ja, malo ne  :blank: Ne, res, dobila sem odgovor, da je zadeva v teku, da je na neki točki, ko je treba nadaljevat, se pa pojavi že malo utrujenosti in oseba, kar ne ve, ali bi nadaljevala. Žal pa je tu nekje vmes Kraljica čaš, ki malce idealistično gleda na vse in pričakuje nekaj, kar ni uresničljivo. Nekdo, na položaju, ki zadevo odobrava ali pa nekdo, ki pričakuje pozitivno rešeno zadevo, se mora soočiti z realnostjo in mejami. Kot  nasvet pa je tu karta: As palic. Ne dajmo se, bodimo samozavestni, ustvarjalni, pogumni. Če bomo dali prednost ustvarjalnosti pred varnostjo, se lahko preseže ovire.  :-*

Tako so rekle karte in nisem zaznala direktnega ja ali ne  :D

Rena:

--- Quote from: Opal on March 24, 2013, 09:41:40 PM ---O tem glede povezave njega z menoj ... krivdo, da čuti ... no tukaj pa sicer me malo bega tole, ker bi mogoče bolj bil kaj jezen name oz. mi kaj zameril, ker sem pred časom nazaj odpovedala eno srečanje pa potem se jaz nisem več oglasila ... in tudi on se ne javlja kljub temu, da sva oba on line ... se sploh ne klikneva ... jaz kar čakam, da bo on ... v sebi sem začutila en strah, da nebom zmogla iti v korak z njem ... je oseba, ki ima precej, je na položaju z razliko od mene ... pač te razlike ... upam, da razumete ...

--- End quote ---

Res vidim pri tebi pomanjkanje samozavesti, negotovost, ne veš, kako bi ga označila, čakaš na mestu in ne veš, kaj bi. Ne vem, kako ti naj rečem, moški, ali pa mi vsi, kot ljudje, tudi nismo nekam najbolj navdušeni nad nekom, pri katerem začutimo, da se nas boji, da cinca na mestu in ne ve, kaj bi nam rekel. Kaj bi ti rekla nekomu, ki se ni odzval, te ne "ogovori" na netu? Ne bi prepustila tej osebi, da sam odloči, če je njegov položaj ovira? Kako bi prišla do odgovorov? Vse dobro  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version