O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
Azeleja:
--- Quote from: Rena on March 20, 2013, 05:13:10 PM ---
--- Quote from: Azeleja on March 20, 2013, 02:38:04 PM ---
Torej, sporočim razplet ..... Bi pa samo vprašala katera karta predstavlja to zadovoljno žensko (mene)?
Hvalaaaa :-*
--- End quote ---
Devetica novcev :-*
--- End quote ---
Ali to, če gledamo iz časovnega obdobja, lahko pomeni čez 9 dni? Mogoče tednov?
V tej smeri sicer še nič dogajanja.
Luna:
--- Quote from: innocentbutterfly on March 28, 2013, 08:06:48 AM ---sem prebrala, hvala =) malo mi zgleda prazen ta forum, ali pa se mi samo zdi, so pa zanimive teme ;D
--- End quote ---
Forum zagotovo ni prazen, včasih je malo bolj aktien, včasih malo manj, se pa zmeraj najde kaj zanimivega za prebrat (še posebaj, če dorma ne spremljaš še tao zelo dogo časa) in vedno lahko odpreš kakšno zanimivo debato. Pač ni čisto običajen form, je pa izredno dragocen ;)
Tejka:
Jaz, šiht, spet, itak...
Včeraj sem bila na enem razgovoru, sicer sem bila optimistična (ful), danes me pa živčki dajejo in nervozna sem kot pri norcih. Panična koklja, total.
Načeloma je bilo rečeno, da imam uvajalni dan naslednjo sredo in da se danes slišiva, da me pokliče in se zmeniva kako in kaj, pa klica še ni bilo.
Bo kaj iz tega joba. Če bo, bo to ok zame (finančna plat in delo samo)?
Thankjuverimeni :-* :-* :-*
sanjalka:
Tejka,poklici jih sama.
Drzim pesti :-*
Maja:
--- Quote from: Tejka on April 04, 2013, 01:33:08 PM ---Jaz, šiht, spet, itak...
Včeraj sem bila na enem razgovoru, sicer sem bila optimistična (ful), danes me pa živčki dajejo in nervozna sem kot pri norcih. Panična koklja, total.
Načeloma je bilo rečeno, da imam uvajalni dan naslednjo sredo in da se danes slišiva, da me pokliče in se zmeniva kako in kaj, pa klica še ni bilo.
Bo kaj iz tega joba. Če bo, bo to ok zame (finančna plat in delo samo)?
Thankjuverimeni :-* :-* :-*
--- End quote ---
Hehe, ane, koliko občutkov ... Pa kar vidš že luč na koncu predora. Potem ne veš več ali bi raje vedel, da ti sporočijo ali ne ... :laugh:
Evo, mene pri kartah, računalniku, času in volji, da pogledam malo v svoje tarotke. ;)
Mogoče si pa do sedaj že izvedela?
Ja, tale služba bi ti vsekakor olajšala življenje. Veš, da se mora to stanje, ki sedaj vlada pri tebi, spremenit, ker si začela zategovat pas skoraj do skrajnosti. Z vsemi štirimi si se oklenila te službe, ki se ponuja - kar je razumljivo. Ko se pokaže izhod iz krize, kdo ne bi zagrabil? Tu gre prav za tiste primarne potrebe. Ko že sploh ne iščeš zaposlitve, ki te bo veselila - to je postranska zadeva - ampak v prvi vrsti delo, ki ti bo nudilo zaslužek za življenje. Saj denar ni vse, ampak je še kako pomemben. Kar poistovetim se s tvojo situacijo ... :-X Razpleta žal ne vidim natančno, zato špekulirala ne bom. Reciva, da imaš dobre možnosti. Poklicali pa niso zaradi nekega premlevanja.
Se pa pri tebi v vseh polaganjih izpostavi ta želja po izboljšanju finančnega stanja. Občutja okrog tega se kot črna meglica ves čas podijo okrog tvoje glave. Razmisli malo o tem. Je zadušilo tvoj pravi jaz, ti je zameglilo um ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version