O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (20/137) > >>

Maja:

--- Quote from: Tejka on December 29, 2012, 12:52:28 AM ---Ojla,
bi prosila samo za en pokuk kar se tiče službe... Bo kaj pametnega v kratkem priletelo ali bo status quo

--- End quote ---

Draga Tejka. Žal zelo v kratkem ne vidim priložnosti, za katero bi rekla, da bi se jo izplačali zagrabit in bi bila tisto, kar iščeš. Bodo se kazale možnosti za kaj drugega, ampak bo vse skupaj bolj nestabilno, neprimerno ali preveč tvegano. Na žalost (ali srečo) se boš morala zaenkrat držati kar tega, kar imaš, ker je trenutno to zate najboljša rešitev.
Ti pa želim obilo sreče!

Maja:

--- Quote from: Nena on January 02, 2013, 03:04:00 PM ---Jaz bi tudi prosila za en vpogled...moje potovanje je pred vrati. Bo bolj delavno ali bolj počitniško? Tokrat ne dobim kakega pametnega občutka...čutim pa, da nekaj se bo tam zgodilo. Lahko kak namig prosim?? Hvalaaaa :-*

--- End quote ---

Tvoje potovanje bo zabavno in zanimivo. Čisto počitniško v smislu, da boš pretežno v mirovanju, kar pozabi, da bo.  ;)
Dobro ti bo delo, da se boš odmaknila od domačega okolja. V tem času znaš prit do nekih zaključkov, ki jih do sedaj nisi utegnila naredit, ali pa pa boš pridobila neko znanje, informacije, prebliske, ki ti bodo pomagali.
Ti samo uživaj.

Maja:

--- Quote from: Maja on January 02, 2013, 04:51:21 PM ---
--- Quote from: Rena on January 02, 2013, 04:49:52 PM ---
--- Quote from: Maja on January 02, 2013, 04:34:33 PM ---Potegneš jo s kupa.  ;D

--- End quote ---

;D

Hahahaha, sem tudi mislila, da govoriš o svojem ciklu rasti.

--- End quote ---

Ne, tega pa še nisem računala ...

--- End quote ---

Eeeeehhhhmmm, a sem si prav izračunala. da je moje število 13 - torej karta Smrt?

Rena:

--- Quote from: Maja on January 02, 2013, 05:01:41 PM ---14.11.1985

--- End quote ---
Seštevek, najprej dan in mesec, prišteješ k letnici rojstva. Sešteješ vse številke te vsote in dobiš 3. To je tvoje duhovno in osebno število. Cesarica. Značilnosti Cesarice poznaš. Torej rojstvo si začela s tem ciklom, ki je trajal 10 let. Naslednji 10 letni cikel je bil v znamenju 4, Cesar, saj veš, dojemanje avtoritete, odraščanje itd. Leta 2005 se ti je začel nov desetletni cikel, v znamenju 5, Svečenika. Trajal bo do roj.dneva v letu 2014. Letošnji cikel rasti do roj.dneva (14+11=25+2013=2038=13), je v deset letnem obdobju Svečenika, s poudarkom na 13., Smrt. Torej je treba razčistit, pospravit, kar naj bi v tem ciklu Svečenika osvojila. Nato še leto Zmernosti in začneš z novim desetletnim ciklom, Ljubimca  ;D. Torej učenje in delo na odnosih.

Evo, vmes si si izračunala in potrjujem z doslej napisanim  :D

Maja:

--- Quote from: Rena on January 02, 2013, 05:29:39 PM ---
--- Quote from: Maja on January 02, 2013, 05:01:41 PM ---14.11.1985

--- End quote ---
Seštevek, najprej dan in mesec, prišteješ k letnici rojstva. Sešteješ vse številke te vsote in dobiš 3. To je tvoje duhovno in osebno število. Cesarica. Značilnosti Cesarice poznaš. Torej rojstvo si začela s tem ciklom, ki je trajal 10 let. Naslednji 10 letni cikel je bil v znamenju 4, Cesar, saj veš, dojemanje avtoritete, odraščanje itd. Leta 2005 se ti je začel nov desetletni cikel, v znamenju 5, Svečenika. Trajal bo do roj.dneva v letu 2014. Letošnji cikel rasti do roj.dneva (14+11=25+2013=2038=13), je v deset letnem obdobju Svečenika, s poudarkom na 13., Smrt. Torej je treba razčistit, pospravit, kar naj bi v tem ciklu Svečenika osvojila. Nato še leto Zmernosti in začneš z novim desetletnim ciklom, Ljubimca  ;D. Torej učenje in delo na odnosih.

Evo, vmes si si izračunala in potrjujem z doslej napisanim  :D

--- End quote ---

Shit ... Res bo pestro ... Zdaj me pa že malo skrbi ...  :(

Čeprav me tolaži to, da sem se do sedaj vedno maximalno trudila na vseh področjih in da slabega ne more biti ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version