PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Imam dejansko možnost pogledat kam bi šla, če se odločim poslat prošnjo in me sprejmejo na delovno mesto... In jo bom izkoristila Je "enu pikič" drugačno delovno mesto in priznam, da nisem 100% če imam "potrebno" za tako delo. Torej čekiram v kaj bi se spustila
Quote from: Pika on January 19, 2013, 08:18:48 PMLoverja dala na čevelj. Pika, čestitam za pogum.
Loverja dala na čevelj.
Quote from: Tejka on January 20, 2013, 11:58:51 PMImam dejansko možnost pogledat kam bi šla, če se odločim poslat prošnjo in me sprejmejo na delovno mesto... In jo bom izkoristila Je "enu pikič" drugačno delovno mesto in priznam, da nisem 100% če imam "potrebno" za tako delo. Torej čekiram v kaj bi se spustila Izven naših meja?, jaz razmišljam, da bi poslala za Argentino, pa nimam "jajc", se mi zdi
Tejka, itak da boš sprejeta Čeprav priznam, zame to ZIH ni, že če bi šla pogledat, bi pobrala šila in kopita že pred vrati.
Quote from: tia on January 21, 2013, 08:16:33 AMQuote from: Tejka on January 20, 2013, 11:58:51 PMImam dejansko možnost pogledat kam bi šla, če se odločim poslat prošnjo in me sprejmejo na delovno mesto... In jo bom izkoristila Je "enu pikič" drugačno delovno mesto in priznam, da nisem 100% če imam "potrebno" za tako delo. Torej čekiram v kaj bi se spustila Izven naših meja?, jaz razmišljam, da bi poslala za Argentino, pa nimam "jajc", se mi zdi Oh ne, če bi imela tako možnost ne bi niti slučajno razmišljala. Samo spakirala bi in šla Bom povedala, ko bo razpis zaključen, oziroma ko ugotovim ali sem ali nisem ...
Hvala za prednost Jutr še ne morm, ker gremo v Ikeo po spalnico
Sej smo se mal hecali, zdaj ko so bili tudi snežni zameti, da bi pač doma zrihtali, ker moj je veterinar in tud porode zna zrihtat