Author Topic: Naj ... dogodek dneva, 8. del  (Read 126998 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Luna

• Mojster
Re: Naj ... dogodek dneva, 8. del
« Reply #555 on: February 19, 2013, 12:18:40 AM »
Tale novica me je pa res  šokirala. Sem tudi jaz ostala brez besed. :'(

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #556 on: February 19, 2013, 12:23:26 AM »
Bom mogla počakat, da mi tu ne bodo podaljšali več. Odnehala sama ne bom. Možnosti za odhod drugam so pa itak zanemarljive. Žalostno.

Saj pravim ... Pravice v Univerzumu NI.
Če se ti userje ali če ukradeš, imaš, sicer ne.
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #557 on: February 19, 2013, 06:44:49 AM »
huh, Maja, me je tole kr razzalostilo, res  :blank:

bi te pa nekaj popravila-pravica JE! vcasih traja prekleto dolgo....jaz sem "cakala" deset,petnajst let... tak dolgo, kot sem v firmi, so se dogajale svinjarije. in danes (oz. zdaj ze kako leto) tisti najbolj zahrbtni in hinavski odpadajo kot hruske! jaz. npr. pa lezem po lojtrci navzgor... in ta obcutek, da sem skoz delala prav, mi je skoraj vec vreden kot (maleeenkost) visja placa :)

saj sama ves, kaj ti pride na pot-tisto, kar rabis! in ta sluzba ocitno ne bi bila zate
samo obupat ne :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #558 on: February 19, 2013, 06:46:43 AM »
Škoda Maja, sem te res kar videla v tisti službi. Ampak je že za nekaj dobro, kdo ve. Nekako te čutim, kot sebe čutim za svoje delo...se mi zdi, da bova morali nekaj spustit še iz sebe...da ne znava zaupat vase...verjet v spremembo za eno super službo...kar leži nekje čisto na dnu... :-*

(vmes opozorilo o novi objavi....): In res, kot je napisala Moi, pravica je, čeprav nanjo čakaš več let...tudi pri meni je trajalo deset do petnajst let, da se je ena službena zadeva izkristalizirala...jeeee.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #559 on: February 19, 2013, 06:50:37 AM »
Ker res ne zahtevam veliko. Samo normalen delavnik, normalne odnose ...
Normalno plačo, ko si jo že omenila ... Ta tu še zdaleč ni spodobna.  :blank:

Imam slabo okolje, slabe odnose, občutek, da delam prav, da se trudim na max. (ker se tudi moram), nimam pa svojega zasebnega življenja, stabilnosti, možnosti razvoja in napredovanja ...

Razmere so čedalje slabše ... Ja, lahko sem vesela, da imam vsaj to, ampak ... Zaslužim si več, ampak to so le prazne besede.
9ZK 656

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #560 on: February 19, 2013, 08:12:21 AM »

Imam slabo okolje, slabe odnose, občutek, da delam prav, da se trudim na max. (ker se tudi moram), nimam pa svojega zasebnega življenja, stabilnosti, možnosti razvoja in napredovanja ...

Razmere so čedalje slabše ... Ja, lahko sem vesela, da imam vsaj to, ampak ... Zaslužim si več, ampak to so le prazne besede.

Maja, a si mogoče pomislila na samostojno pot.....glej malo za šalo, malo za res, kot interpretator tarota si super. Veš koliko ljudem bi lahko pomagala, pa še veseli bi bili, da ti lahko plačajo. Pomisli na to možnost :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #561 on: February 19, 2013, 12:26:33 PM »
Maja     :'(
Posiljam podporo, drugega zdajle ne morem in vem,
Kako se pocutis.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #562 on: February 19, 2013, 11:07:43 PM »

Maja, a si mogoče pomislila na samostojno pot.....glej malo za šalo, malo za res, kot interpretator tarota si super. Veš koliko ljudem bi lahko pomagala, pa še veseli bi bili, da ti lahko plačajo. Pomisli na to možnost :-*

Itak pomislila sem, ampak menim, da je to, bolj kot ne, no go. Trg je tu preveč zasičen in ker se to itak že preveč izrablja, je tovrstva storitev na dokaj slabem glasu ... Zato si ne bi upala ustanavljat lastnega podjetja za ta namen. Če bi že šla na svoje, ne bi šla v to dejavnost. Edino, če res ne bi bilo druge opcije, bi šla raje na črno. Tu pa spet moje mnenje o (ne)zaračunavanju prognoz in vpogledov s tovrstnimi metodami ...  :blank:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #563 on: February 20, 2013, 01:13:59 PM »
Maja,mogoce bos morala popolnoma spremeniti,zamenjati svoj dosedanji pogled na sluzbo,sluzenje denarja.Mogoce si se prevec zafiksirala z nekimi idejami kako in kaj naj bi bilo. Spusti vse skupaj,vem da je to najtezje,ampak skorpijonsko je,da se spreminjas,transformiras,da si upas. In poniznost,to uci Saturn in hvaleznost za to kar ze imas. Ne znam bolj milo povedati, napisala sem po intuiciji. In vedno znova imam pred ocmi zelo lepo opisano delovanje Saturna v knjigi Ta velicastni Saturn. To kar pisem tebi velja tudi zame, saj vse kar izrecemo drugemu,izrecemo v prvi vrsti samemu sebi. Pa srecno,zelim ti res vse dobro pri sprejemanju trenutnega stanja.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #564 on: February 20, 2013, 01:43:56 PM »
Hvala, sanjalka.

Uh, kolikokrat sem pogledala na tole stanje z vseh mogočih perspektiv ... Zakaj, kako, kaj storiti, kaj končati, spremeniti ... Zdaj ne delam nič od tega. Četudi mi tole ne ustreza, je boljše kot nič, ker je trg dela v riti. Itak bo minilo v pol leta. Sama pa odnehala ne bom, ker tako hudo pa, glede na to, kaj lahko.prenesem in kako dojemam, ni. Po eni strani je celo zabavno.
Ne gledam pa nikakor na nič več z vidika, da je kao ena lekcija in namen. Se mi zdi, da ni. Pa ne da sem nad čim obupala, cepetajoč od obupa poteptala vero v kakšne višje entitete ali sisteme ... Samo živim in jemljem življenje tako, kot je. Malo bom še tu, naprej pa, kar bo, bo. Se bom že znašla.
Novica, da sem tam odpadla, me ni kaj dosti ganila. Možnosti za da/ne so bile enako verjetne. To je čista realnost. Vem, da bo enkrat drugače. Vse mine. Ne bom si pa tačas belila glave s smotri, lekcijami in karmami in tem. Bom pa vsake toliko vrgla kritično oko na to filozofijo, ker me zanima absolutna, surova, čista, gola Resnica. Sem bila v obdobju, ko sem hotela v vsem iskati nekaj več. Ampak včasih je cigara samo cigara, če si sposodim te besede ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #565 on: February 20, 2013, 03:06:51 PM »
Všeč mi je ko vidiš koliko imaš prijateljev, ki bi ti radi pomagali, ko imaš smotan dan. Res sem hvaležna  :-* Hvala vsem  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #566 on: February 20, 2013, 05:37:40 PM »
Jaz sen tudi danes zelo.zadovoljna z ljudmi. Kamorkoli sem prišla, vsi prijazni.

Malo sem se razvajala danes ... Oz. sem bila na ne tako prijetni obdelavi obraza s sadnimi kislinami. Masaža obraza je bila pa fenomenalna.  ;D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #567 on: February 20, 2013, 06:01:37 PM »
Maja,lepo si napisala,cigara je pac samo cigara in zivljenje je taksno kot pac je in taksnega moramo vzeti in ziveti. To sporocilo sem ti hotela predati,to opisuje ta Saturn,da vzames to kar ti pride na pot in to sprejmes ter izkoristis maksimalno,si za to hvalezen in gres dalje.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #568 on: February 20, 2013, 06:07:12 PM »
Moj naj dogodek dneva-po skoraj mesec dni popotovanja po toplih krajih spet doma. Dopust je bill pravi rajski uzitek;) Na poti domov pa sem se z necim okuzila in celo pot na avionu bruhala,driskala:(

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #569 on: February 20, 2013, 08:52:11 PM »
Pozdravljena nazaj doma. Povsod lepo, doma najlepše.

Jaz sem pa tudi ravno rezervirala apartma za mini dopustek naslednji mesec. TAKOOOOOOOO se veselim!!!
9ZK 656