Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj ... dogodek dneva, 8. del

<< < (161/175) > >>

Maja:

--- Quote from: Jernej on May 31, 2013, 12:29:50 PM ---
--- Quote from: sasa on May 31, 2013, 11:40:21 AM ---Haha, Jernej, a bi se me rad znebil  ::)

--- End quote ---
Le zakaj bi hotel kaj takega? Ni logično  ;)

--- Quote from: Maja on May 31, 2013, 12:02:30 PM ---Pri sebi občudujem, kako se znam prisilit v stvari in naredit tako, kot se spodobi, četudi nisem pri volji.  8)
Ker volja pride tekom tega.

--- End quote ---
Maja, a so to stvari, ki jih sploh ne maraš, ali se ti jih samo trenutno ne da opravljat?

Dogodek dneva? Ga ni. Še čakam, da neha deževat.

--- End quote ---

Te stvari obožujem.  ;D Zato pa pride volja.
Greš, dvigneš tistih 100kg pa je - pa dobiš moč še za naprej. Fizično delo dela čudeže na razpoloženju.
To bi mogle ženske delat v času PMS.  :laugh:

Dogodek dneva. Jutri imam prost dan. No, 12 ur imam na razpolago za zasebnost.

Maja:

--- Quote from: Jernej on May 31, 2013, 10:50:39 AM ---A potem te ne bo več na forum??  :o

--- End quote ---

Če ukradem tole ... Kaj pa veš, kaj me piči ... Kar rezala bi, rezala in rezala ...

Tejka:
Prvič v življenju videla čisto 100% belega goloba :)

Jernej:

--- Quote from: Maja on May 31, 2013, 12:33:26 PM ---
--- Quote from: Jernej on May 31, 2013, 12:29:50 PM ---
--- Quote from: sasa on May 31, 2013, 11:40:21 AM ---Haha, Jernej, a bi se me rad znebil  ::)

--- End quote ---
Le zakaj bi hotel kaj takega? Ni logično  ;)

--- End quote ---

Tvoja zadnja trditev provocira?
Ni logično, ker ... Tudi tebe ni tu (vsaj toliko ne, da bi bilo omembe vredno) ...  Če bi bil, bi hotel drugače?
Hihi, Jernej pa je surovina.

--- End quote ---

Ni logično, ker je Saša čisto simpatičen in uporaben primerek homosapiensa in ni razlogov, da bi se je želeli znebit.
Sem tu, samo "neviden".
Če bi bil, ne bi hotel drugače.
Zakaj sem surovina? Kakšna surovina? A se da kaj pridelovat iz mene (razen humusa posthumno :P ) ?

--- Quote from: Maja on May 31, 2013, 01:02:07 PM ---Če ukradem tole ... Kaj pa veš, kaj me piči ... Kar rezala bi, rezala in rezala ...

--- End quote ---
Imaš prav. Saj človek res praktično od sveta ničesar stalno ne potrebuje... :D Velja tudi v nasprotno smer :D

Maja:
Pa poglejmo, v katero smer je tok potreb bolj izrazit.  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version