No bom pa letos prav po

prva

Za Miklavža že malce pozna, torej...
Dragi Božiček in preljubi Dedek Mraz!
V letošnjem letu sem se trudila biti pridna, pa točno vem, da sem ga marsikje in marsikdaj tudi krepko kiksnila, zabluzila in brcnila v temo. Včasih nevede, nekajkrat pa kar malce namenoma. No v povprečju sem bila vseeno kar pridna in mislim da je že skrajni čas, da se tudi moje želje uresničijo.
Za mojega Tomaža si želim, da ga sreča pamet, se zresni in vzame življenje v svoje roke. Da ga neha bluzit, glumit gljivo in se premakne iz svoje cone udobja in spozna, da ga sreča ne čaka za računalom, pred televizijo oziroma pod kovtrom.
Za Sama bi si želela, da najde en kup fenomenalnih izvenLOLskih prijateljev, lahkotno in zabavno šolsko delo, pa veliko veselja ob učenju.
Bojčiju bi želela en kup miru in čimmanj najedanja s strani določenih oseb, pa malce več počitka in spanja.
Cice mace naj bodo zdrave, srečne in vesele.
Moja želja pa je... Da se za nas
pravočasno pojavi en
prijeten, svetel, topel, miren dom, v katerem se bomo vsi najboljše počutili in se imeli superfinotopfajn

Z dostavo do sedaj ni bilo težav, le tista tretja želja se je nekje zataknila pred leti... No še čakam.
To je za letos bolj ali manj vse, razen tistih klasičnih mojih... No sem dragemu obljubila, da bom dopisala še da hočem tudi vse možne "kure" in miljaužnt "coinov", torej dodajam še to.
Že vnaprej hvala, pa se beremo naslednje leto