Ojla!

Ne vem, če je pravi prostor za ta prispevek. Sem razmišljala, kam naj napišem, pa sem se ustavila kar v tej rubriki, saj je prispevek nekako povezan z angeli.
Sicer je to zgolj moje razmišljanje, vendar mi te misli ne grejo iz glave.
Pred par dnevi mi je prijateljica, ki je precej bolna povedala, da je prišla v stik z nekom, ki dobiva angelska sporočila preko vodene pisave in z angelsko energijo tudi zdravi. Rekla je, da bo poskusila.
Seveda sem bila navdušena. Hvala bogu za takšne ljudi!
Naslednji dan pa se je moje navdušenje spremenilo v tok nerazumevanja.
Stvar je bila sledeča: v njeni družini ima zdravstvene težave tudi otrok. Ta oseba, ki kontaktira z angeli je prav vsakega člana družine do natankosti opisala, povedala kje so težave, da živijo v prostoru v katerem imajo en kup stvari za stran zmetati, ker je vse okoli njih uničujoče. Prijateljica se je seveda ustrašila. Bila je pripravljena takoj sprejeti pomoč, saj se gre za propad ali preživetje.
Na koncu pa je izvedela za ceno, ki je bila malo manj kot 1000 eur. Enkratna pomoč, saj so si bili vsi družinski člani za svoje težave krivi sami, pomoč jim je dana le enkrat, več pa ne. Torej, če bo ponovno kaj narobe, si bojo seveda sami krivi.
Za konec pa ji je ta oseba, ki zdravi z angeli povedala, da si sama ne postavlja cene, da ji angeli povejo koliko mora kdo plačati.
Jaz osebno sem šokirana. Je to sploh mogoče? Ali angeli računajo svojo pomoč? Kolikor je meni znano nam pomagajo, pa še vemo ne,da so nam pomagali, ne pa da zahtevajo plačilo.
Popolnoma razumem, če človek študira in v svoje znanje vloži trud in veliko denarja(saj ni nič zastonj), da se mu ta vložek mora povrniti. To popolnoma razumem.
Ne razumem pa, da človek, ki ima dar, za katerega ni nič plačal, zaračuna tako veliko. No, v tem primeru so račun postavilil angeli.
To mi je nerazumljivo.
Morda se motim, toda, da bi angeli zahtevali takšno vsoto denarja od družine, ki shaja komaj iz meseca v mesec? In vprašanje je tudi zdravje otrok?
Kakorkoli, dalo mi je za razmišljati.

No, zdaj pa res ne vem, če sodi to v to rubriko. Se opravičujem.
Pozdravček