Author Topic: Izkušnje z angeli  (Read 93943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Izkušnje z angeli
« Reply #75 on: January 07, 2008, 10:45:19 PM »
No, pa je naš angelček že odgovoril. Nensi hvala :)
« Last Edit: January 07, 2008, 10:51:13 PM by Princes »
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #76 on: January 07, 2008, 10:47:22 PM »
Andres, Princes

zeleno modre pikice so običajno znak prisotnosti nadangela Rafaela, angela dravilca. Napišem kaj več o njem v "Kdo je Kdo" rubriko, prav?

Patrik

• Guest
« Reply #77 on: January 07, 2008, 10:47:51 PM »
Velika zahvala tebi in ostalim, ki bogatijo ta forum in še posebej ta Topic! :)
Kako sem veseli... :) :D

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #78 on: January 07, 2008, 10:48:58 PM »
Andres, Princes

zeleno modre pikice so običajno znak prisotnosti nadangela Rafaela, angela dravilca. Napišem kaj več o njem v "Kdo je Kdo" rubriko, prav?
Ups, se opravičujem... morda sem zamešala. res pa da nisem zasledila da so bile modrozelene pikice, samo modre  :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #79 on: January 07, 2008, 10:55:27 PM »
Ja vedno iste "osnovne barve" nekako spremljajo angele v večini pričevanj, se pa ni potrebno s tem preveč obremenjevat, ker lahko poleg "običajne" barve nekega angela vidimo oz. občutimo tudi v kombinaciji barv, jaz npr, Rafaela skoraj vedno vidim modro-zeleno ne samo zeleno, kar naj bi bila njegova barva, Mihaelova osnovna pa je modra, saj tudi zaščito z njim delaš z modrim plaščem.
Najvažneje je zaupati svojim občutkom in jih skozi delo z angeli nadgrajevati in poglabljati.
Pa čimveč iskreno in iz srca ob tem uživati, to je angelom največja zahvala.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #80 on: January 09, 2008, 10:48:22 AM »
Ojla! :)

Ne vem, če je pravi prostor za ta prispevek. Sem razmišljala, kam naj napišem, pa sem se ustavila kar v tej rubriki, saj je prispevek nekako povezan z angeli.

Sicer je to zgolj moje razmišljanje, vendar mi te misli ne grejo iz glave.

Pred par dnevi mi je prijateljica, ki je precej bolna povedala, da je prišla v stik z nekom, ki dobiva angelska sporočila preko vodene pisave in z angelsko energijo tudi zdravi. Rekla je, da bo poskusila.
Seveda sem bila navdušena. Hvala bogu za takšne ljudi!
Naslednji dan pa se je moje navdušenje spremenilo v tok nerazumevanja.
Stvar je bila sledeča: v njeni družini ima zdravstvene težave tudi otrok. Ta oseba, ki kontaktira z angeli je prav vsakega člana družine do natankosti opisala, povedala kje so težave, da živijo v prostoru v katerem imajo en kup stvari za stran zmetati, ker je vse okoli njih uničujoče. Prijateljica se je seveda ustrašila. Bila je pripravljena takoj sprejeti pomoč, saj se gre za propad ali preživetje.
Na koncu pa je izvedela za ceno, ki je bila malo manj kot 1000 eur. Enkratna pomoč, saj so si bili vsi družinski člani za svoje težave krivi sami, pomoč jim je dana le enkrat, več pa ne. Torej, če bo ponovno kaj narobe, si bojo seveda sami krivi.
Za konec pa ji je ta oseba, ki zdravi z angeli povedala, da si sama ne postavlja cene, da ji angeli povejo koliko mora kdo plačati.
Jaz osebno sem šokirana. Je to sploh mogoče? Ali angeli računajo svojo pomoč? Kolikor je meni znano nam pomagajo, pa še vemo ne,da so nam pomagali, ne pa da zahtevajo plačilo.
Popolnoma razumem, če človek študira in v svoje znanje vloži trud in veliko denarja(saj ni nič zastonj), da se mu ta vložek mora povrniti. To popolnoma razumem.
Ne razumem pa, da človek, ki ima dar, za katerega ni nič plačal, zaračuna tako veliko. No, v tem primeru so račun postavilil angeli.
To mi je nerazumljivo.
Morda se motim, toda, da bi angeli zahtevali takšno vsoto denarja od družine, ki shaja komaj iz meseca v mesec? In vprašanje je tudi zdravje otrok?

Kakorkoli, dalo mi je za razmišljati. :'(

No, zdaj pa res ne vem, če sodi to v to rubriko. Se opravičujem.

Pozdravček :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #81 on: January 09, 2008, 11:27:53 AM »
Ja, Nataša, to je neetično in nemoralno, kar je ta dotična oseba naredila in bojim se, da je takih kar nekaj.

Lahko bi zaračunal določeno simbolično ceno ali pa neko ustaljeno tarifo, ne pa to. Mislim, da angeli nimajo čisto nič pri tem, sploh pa v tem primeru, ko je imel opravka s skromno družino.

Sicer se pa v življenju vse vrača tako ali drugače.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #82 on: January 09, 2008, 11:33:13 AM »
Se strinjam s teboj, Princes.  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #83 on: January 09, 2008, 11:45:35 AM »
Sramota.  Ime takega angelaša bi bilo najbolje kar objaviti, saj naslednjič bodo "angeli dirigirali ceno" 2000 evrov.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #84 on: January 09, 2008, 01:25:56 PM »
Se popopolnoma strinjam s tabo Andres, tako bi obvarovali mogoče druge naivneže pred njim.

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #85 on: January 09, 2008, 01:59:16 PM »
Nataša

je kar dobro, da si tole napisala, saj se na žalost, kot povsod drugje, tudi z angeli sploh v zadnjem času, ko se vse več ljudi ubada z njimi, dogajajo take grozljive stvari.
Človeški pohlep pač nima meja, kar je pa meni še najbolj zastrašujoče pa je dejstvo, da taki pohlepneži prav "čutijo" kdo je v stiski in se sproščajo nad ubogimi ljudmi, ki imajo zdravstvene težave in se jim v obupu, ko bi storili vse, da bi ozdraveli, niti ne zmorejo postaviti po robu tako, kot se jim lahko zdrava oseba.
Grožnje v smislu, če ne boste pa videli kaj bo... in če se ponovi... ste si pa sami krivi so pa višek predrznosti.
Oseba, ki tako ravna si s tem dela zelo slabo uslugo, na žalost pa meče slabo luč še na tiste, ki se pa res iz srca in s poštenimi nameni trudijo pomagati.

Res mi je žal, da se je tvoji prijateljici zgodilo to kar si opisala.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #86 on: January 09, 2008, 02:19:29 PM »
Sramota.  Ime takega angelaša bi bilo najbolje kar objaviti, saj naslednjič bodo "angeli dirigirali ceno" 2000 evrov.

Andres

Ta oseba ima kar nekaj zvestih ljudi okoli sebe. Dela z energijami in kot sem se pozanimala je zelo energijsko močna. Tako, da imena raje ne bi omenjala.
Prijateljica pa je to osebo zasledila na Pozitivkah.
Upam le, da bojo ljudje sami spoznali, da angeli in tako visok račun ne sodijo skupaj.

Sem pa razmišljala o tem, kolikšna pomoč bi bila dana tej družini, če bi se spustila v to (kar se ne bo). Uporabila sem vajin sistem z nensi- Prodrite v kodo brezčasja. Odgovor se neverjetno ujema z mojim vprašanjem. Zato se bom kar preselila na tisto stran in vse opišem v rubriki Prodrite v kodo brezčasja.

Srečno

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #87 on: January 09, 2008, 02:54:05 PM »
Tak je povprečen človek, prvo denar, ego, potem pa še ostalo. Tudi bioterapevti, vedeževalci so zelo različni. Nekateri nič ne računajo ali pa rečejo kolikor lahko/kolikor se vam zdi/imajo simbolično ceno/... veliko pa je takih, ki zaračunajo kar krepko ceno. To je eno izmed vodil po katerih jaz "ocenjujem". Če je visoka cena človek sigurno ni prav pozitiven, je pohlepen. Torej k takemu ne grem.
Že mnogo let nazaj (v najstniških letih) sem šla k vedeževalcu, ki mi je "računal" 100 dag kave, ker sem tako rinila koliko stane. In če zdaj pomislim za nazaj mi je napovedal zelo točno (še preveč).
Žalostno je, da takole služijo osebe, ki naj bi bile na višjem duhovnem nivoju.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #88 on: January 30, 2008, 09:08:35 PM »
Nensi,

bi imela eno vprašanje...verjetno se je že tudi govorilo, pisalo o tem. Če je tebi ljuba oseba, prijatelj v stiski..ima težave na večih področjih življenja, ki jih sicer skuša aktivno razreševati in mu seveda kot prijatelj stojiš ob strani ali je dovoljeno tudi, da delaš priprošnjo tudi za njega...npr. da nagovarjaš ( koga? -njegove vodnike; svoje vodnike, da prenesejo sporočilo njegovim vodnikom? ), da razrešijo situacijo na njemu najbolj prijazen način oz. v njegovo dobro...? Ali gre tu za vmešavanje in mora on to sam storiti? Ali lahko in kaj storiš v tem primeru...mu samo ljubezen, pozitivno energijo pošiljaš?

Se ti zahvaljujem za odgovor Nensi..vse lepo ti želim  :-*

Taja
« Last Edit: January 30, 2008, 09:15:25 PM by taja6 »

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #89 on: January 30, 2008, 10:51:59 PM »
Taja

jaz o tem mislim tako, da je vsak svoje sreče kovač, zato je najbolje, kaj bolj aktivno brez njegove vednosti oz. brez da te prosi ne posegati v njegovo dogajanje.
Lahko pa mu seveda v mislih pošiljaš pozitivno energijo, angele, vodnike pa mora poklicati vsak sam, sam se pa mora odločit ali si pomoči želi, ker lahko si je pa ne in v tem primeru se sploh ni fajn vmešavat ker delaš karmo sebi in njemu.
Je pa težko ostat nevpleten in neprizadet, če se kaj slabega dogaja našim najbližjim.
Včasih je pač tako, da si nekdo izbere da mu je lažje storiti nič in se predati, kot pa boriti se, lahko je pa to ravno tista izkušnja po katero je prišel, zato mu je brez njegove vednosti nikakor ne smemo reševati.

Drži se in če kaj rabiš se oglasi, tukaj ali pa na pm. :-*