Author Topic: V letu 2008  (Read 13870 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
V letu 2008
« on: December 02, 2007, 05:04:35 PM »
Pred nami je novo leto, ki ga bomo celih 365 označevali z neko oznako 2008. Morda nebi bilo napak, če tisti, ki vedo več predstavijo leto v obliki kakor ga zapisuje njihova smer naučenega znanja. S tem mislim, da tiste, ki znate nekoliko več o astrologiji, ravno tako bi prosil, če karte vrže Tar Mar, odveč pa ne bo Vojkova napoved. Ne gre pozabiti da je zadnje mesece tu pri nas več kot aktualna angelska napoved in svojo besede bržkone pripiše ravno Nensi.
Kajpak imamo na forumu tudi skritega aduta o katerem ta hip nebi želel govoriti, verjamem pa, oziroma oba veva, da tudi ta član/ica svoje nadnaravne sposobnosti uporabi ravno v namen predstavitve leta 2008.

Mnenja sem, da bi v tej obliki vsi lahko dobili neko celoto o letu 2008, koliko pa bomo aktivni v tem je kajpak odvisno od nas samih. Ne gre torej le za zapise tistih, ki znajo več. Predvsem gre tu tudi za naše feedbacke in dopolnila.

Andres
« Last Edit: December 02, 2007, 05:07:10 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: V letu 2008
« Reply #1 on: December 02, 2007, 05:50:29 PM »
366 dni  ;D leto 2008 je prestopno leto :P

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #2 on: December 02, 2007, 06:09:31 PM »
Andres... :o...hm,hm... :o, tole je pa malce adrenalinsko! ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #3 on: December 02, 2007, 06:50:56 PM »
Mogoče je pa res adrenalinsko. Zamišljen predvid za leto 2008, ali kar celih 366 dni v naslednjem letu se mi zdi nekoliko drugačen kot ga ponujajo drugi, predvsem tiskani mediji. Tam namreč napoveduje eden na katerega se uredniki morajo opreti za večjo naklado decembrske izdaje.  Tu pri nas je pač drugače. Nihče ne bo nič zaslužil, mnogi pa bodo potešili svojo radovednost, oziroma bo komu prerokba tudi koristila.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #4 on: December 02, 2007, 06:57:53 PM »
Zelo dobra ideja, Andres. Meni je všeč. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #5 on: December 02, 2007, 06:58:31 PM »
Ti bi pa lahko za začetek malo pokomentiral odhajajoče leto 2007 kot Portir, da ne boš zabušaval.  :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #6 on: December 02, 2007, 10:01:17 PM »
Nensi. To sem ravno nocoj hotel narediti, vendart sem moral na obisk, tako da nič ni bilo. Bom nadoknadil zamujeno. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #7 on: December 03, 2007, 07:54:55 AM »
Fajn, se že veselim, kakšne pa bodo teme?
Statistika čiščenja vodnega kamna  ;D, krilca v baru  :o...?

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #8 on: December 06, 2007, 10:10:07 PM »
"Med dvema trenutkoma se nenadoma odpro vrata v nov čas,
 a sreča vendarle ni v tem času, temveč v nas."

Veliko sreče v letu 2008.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #9 on: December 06, 2007, 10:13:56 PM »
Hvala Nensi  ;D

Veliko sreče tudi tebi /v tebi/ ti želim
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: December 08, 2007, 08:30:03 PM »
malo prehitro s takimi" ;D
ampak saj, vsak decemberski dan naj bo v nadveselju ;)
let it be

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #11 on: December 17, 2007, 11:49:55 PM »
Pred nami je novo leto, ki ga bomo celih 365 označevali z neko oznako 2008. Morda nebi bilo napak, če tisti, ki vedo več predstavijo leto v obliki kakor ga zapisuje njihova smer naučenega znanja. S tem mislim, da tiste, ki znate nekoliko več o astrologiji, ravno tako bi prosil, če karte vrže Tar Mar, odveč pa ne bo Vojkova napoved. Ne gre pozabiti da je zadnje mesece tu pri nas več kot aktualna angelska napoved in svojo besede bržkone pripiše ravno Nensi.
Kajpak imamo na forumu tudi skritega aduta o katerem ta hip nebi želel govoriti, verjamem pa, oziroma oba veva, da tudi ta član/ica svoje nadnaravne sposobnosti uporabi ravno v namen predstavitve leta 2008.

Mnenja sem, da bi v tej obliki vsi lahko dobili neko celoto o letu 2008, koliko pa bomo aktivni v tem je kajpak odvisno od nas samih. Ne gre torej le za zapise tistih, ki znajo več. Predvsem gre tu tudi za naše feedbacke in dopolnila.

Andres

Danes je bil en prekrasen večer v družbi angelčkov - ene zemeljske pa veliko nezemeljskih, pa me je na koncu poneslo še k razmišljanju o letu 2008 v smislu predloga, ki ga je dal Andres že pred časom.

Ker nekdo mora začeti, pa naj bodo tokrat to angelčki.
Delala sem s kartami in sicer:
kaj je v letu 2008 pomembno, kaj naj izve in dela čimveč ljudi?

1. poštenost
2. mati Zemlja
3. razdelitev dela
4. ne izmikajte se
5. voditeljstvo
6. brezpogojna ljubezen

Pomembno je, da bi čimveč ljudi delovalo pošteno in pravično, tako daleč, da bi svoje osebne interese podredili interesom celotne skupnosti, individualizem je preveč prisoten, skozi to prihaja do odtujenosti, obtožb, sporov, vse pa je rezultat strahu, da ne bomo dobili tistega, kar nam pripada.

Za vse ljudi skoraj ni pomembnejšega, kot vračanje nazaj k materi naravi. Ko nimamo stika z naravo, zemljo, prstjo nimamo stika z življenjsko energijo. Skrb za naš planet postaja vse bolj pomembna, prav vsak lahko pomaga, pa čeprav z majhnim prispevkom, na koncu pa veliko malih koščkov naredi prekrasen mozaik, na kar pozabljamo, ko razmišljamo o tem, da dejanje enega posameznika ne more veliko spremeniti.
"Vsako potovanje se začne s prvim korakom" pa če je še tako majhen, važno je, da je iskren.

Počitek je prav tako pomemben kot delo, če smo preutrujeni smo nezadovoljni, takrat ne koristi to nikomur, še najmanj nam samim.
Dovolimo si vzeti trenutke samo zase, čas, ko se posvetimo sebi, prisluhnemo svojemu srcu in svojemu umu. Tišina nas bo prpeljala do pomembnih odločitev, vse ostalo se bo samo postavilo na svoje mesto.

Prišel je čas, da se postavite zase, za tisto v kar verjamete. Odločno se postavite za tisto v kar verjamete, za vaše ideale. Ne obremenjujet se s tem, kaj mislijo drugi.

Ljudje s posebnimi znanji naj začnejo delovati kot vodje, ki bodo ostalim ljubeč vzgled in inspiracija na poti osebne rasti.
Uporabite svojo moč, znanje za skupno dobro čimvečih ljudi.
Uporabite znanje in moč, ki ste si ju nabrali v dosedanjih preizkušnjah, naj vam bosta vodilo dejanj v bodoče.

Brezpogojna ljubezen je ključ do tega k čemur potujemo, česar se moramo naučiti.
Ljubiti sebe in druge, ne glede na zunanji izgled situacije, etiketo neke osebe. Osredotočimo se na dobro v ljudeh in dvignili se bomo nad vse predsodke, obsodbe. Sezimo višje, na nivoje kjer vlada brezpogojna, neomejena ljubezen.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #12 on: December 18, 2007, 02:21:01 AM »
Na to temo smo pa resnično vsi pozabili.  Hvala Nensi ki si jo obudila s svojimi zabeležki od angelov.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #13 on: January 30, 2008, 08:18:33 PM »
Tole točko 3 bom morala malo bolj resno vzeti.  8)
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #14 on: January 30, 2008, 10:59:26 PM »
Tole točko 3 bom morala malo bolj resno vzeti.  8)

A kakšno lopato rabiš, da bo šlo hitreje?