Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki
NAJ... dogodek dneva
Andres:
Današnji dan mi je pa res zaznamoval eno posebnost. Vstal sem celo ob sedmi uri. :)
Andres
Regina:
Jaz sem pa pozabila opisat včerajšnjega, čeprav je bil nekaj posebnega.
Ko sem prišla domov, sem imela na tleh mavrico. Noro, kako čudovite barve. Stopila sem nanjo, da bi odkrila od kod pada svetloba ali od kod se odbija, pa mi ni uspelo.
apemaya:
--- Quote from: bilka on January 15, 2008, 07:36:36 AM ---moj naj dogodek dneva je v bistvu bolj ugotovitev, da se končno spet dani, ko grem zjutraj v službo. in da je bilo včeraj ob 17h še svetlo, ko sem šla po mestu 8)
--- End quote ---
Bilka,
tega se pa tudi jaz vsak dan bolj veselim! :)
nensi:
--- Quote from: Regina on January 15, 2008, 11:27:33 AM ---Jaz sem pa pozabila opisat včerajšnjega, čeprav je bil nekaj posebnega.
Ko sem prišla domov, sem imela na tleh mavrico. Noro, kako čudovite barve. Stopila sem nanjo, da bi odkrila od kod pada svetloba ali od kod se odbija, pa mi ni uspelo.
--- End quote ---
So te angelčki prišli obiskat pa pozdravit. :)
Regina:
--- Quote from: nensi on January 15, 2008, 01:25:41 PM ---
--- Quote from: Regina on January 15, 2008, 11:27:33 AM ---Jaz sem pa pozabila opisat včerajšnjega, čeprav je bil nekaj posebnega.
--- End quote ---
So te angelčki prišli obiskat pa pozdravit. :)
--- End quote ---
Pa veš, da sem tudi sama pomislila nanje. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version