Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Koga danes pogrešam?

<< < (43/62) > >>

nensi:

--- Quote from: Regina on August 25, 2009, 09:14:17 AM ---Drage moje optimistke in črnogledke, verjetno ste že opazile, da sem nazaj. Psihično in fizično obnovljena, popolnoma sveža in za celih 9 kg lažja  ;D

--- End quote ---

vau, božansko v vseh pogledih torej  :)

Regina:

--- Quote from: Tea on August 25, 2009, 09:15:54 AM ---
--- Quote from: Regina on August 25, 2009, 09:14:17 AM ---Drage moje optimistke in črnogledke, verjetno ste že opazile, da sem nazaj. Psihično in fizično obnovljena, popolnoma sveža in za celih 9 kg lažja  ;D

--- End quote ---

Opala ......... pa te je sploh še kaj ostalo   :D

--- End quote ---

Je. Tisti taboljši del.  ;D

Princes:

--- End quote ---

Moram priznati, da sem pogrešala to energijo iz Štajerskega konca. Čestitam za -9kg in dobrodošla nazaj :-*

Nena:

--- Quote from: Regina on August 25, 2009, 09:14:17 AM --- in za celih 9 kg lažja  ;D

--- End quote ---

Čestitam Regina :-* :)

Tea:

--- Quote from: Regina on August 25, 2009, 09:25:08 AM ---
--- Quote from: Tea on August 25, 2009, 09:15:54 AM ---

--- End quote ---

Opala ......... pa te je sploh še kaj ostalo   :D

--- End quote ---

Je. Tisti taboljši del.  ;D

--- End quote ---

Pridna punca, pridna ....
Čestitke  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version