Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Izložba
Škratinja Nagaya:
V bistvu težko.
Niso sicer tako nedolžne škodice, ki jih sproti naredijo taki, ki so pametni tam, kjer niso.
Drugače se pa strinjam, seveda.
Jane:
--- Quote from: cvetka on October 27, 2024, 09:30:45 AM ---Moja zgodba o prevari, manipulaciji, veliko grdih stvari, ima dolgo brado. Nekaj časa sem problem pometala pod preprogo, sedaj pa nič več. Vse te grde stvari sem oprostila, naj sodi kdo drug. Jaz sem čista. Odnos s to osebo se je spremenil, odmaknila sem se, celo neprebojen jopič sem si ob stiku omislila. Ob vsaki asociaciji na moje preživeto stanje se mi poviša pulz, se zdrznem. Pa teh asociacij ni malo, film, besedilo pesmi, tudi tisk.
Lep vikend in začetek počitnic želim :-* :-* :-*
--- End quote ---
Samo opazka mogoče, če se ti še vedno poviša pulz ob tej osebi lahko to pomeni tudi, da imaš še kar nekaj nepredelane jeze v sebi, ki jo moraš ven spravit. Ko sem spraševala terapavta kako veš, da si osebi res odpustil oziroma da si z določenim vzorcem opravil je rekel simple, ko te ta stvar ne bo več ganila.
Jane:
--- Quote from: Gloria82 on October 27, 2024, 09:56:02 AM ---
--- Quote from: Maja on October 27, 2024, 09:24:16 AM ---Ali bi sploh vzeli to kot negativno kritiko, ker so običajno prepričani v svoj prav?
--- End quote ---
Se strinjam Maja.
Nedolgo nazaj je po fb krožil en zanimiv (smešen) videlo.
Ko človek, ki misli da ima vedno vse prav, vpraša za nasvet modreca kaj je "ključ za boljše življenje". Ta mu odgocori, da se ne prerekaš z bedaki, kadar nimajo prav...
In on mu odgovori "To pa ne more bit kjuč"
Modrec mu odgovori "prav maš"
:laugh: :laugh: :laugh:
In nekako tega se tudi sama držim...škoda energije.
--- End quote ---
Jaz sem v bistvu tam, če me nekdo ni vprašal za nasvet sem tiho. Not my business. Če vidim, da je nekdo nasilen, potem ga ustavim ker se mi zdi to nesprejemljivo, da bi si zatiskali oči.
cvetka:
--- Quote from: Jane on October 27, 2024, 05:58:30 PM ---
--- Quote from: cvetka on October 27, 2024, 09:30:45 AM ---Moja zgodba o prevari, manipulaciji, veliko grdih stvari, ima dolgo brado. Nekaj časa sem problem pometala pod preprogo, sedaj pa nič več. Vse te grde stvari sem oprostila, naj sodi kdo drug. Jaz sem čista. Odnos s to osebo se je spremenil, odmaknila sem se, celo neprebojen jopič sem si ob stiku omislila. Ob vsaki asociaciji na moje preživeto stanje se mi poviša pulz, se zdrznem. Pa teh asociacij ni malo, film, besedilo pesmi, tudi tisk.
Lep vikend in začetek počitnic želim :-* :-* :-*
--- End quote ---
Samo opazka mogoče, če se ti še vedno poviša pulz ob tej osebi lahko to pomeni tudi, da imaš še kar nekaj nepredelane jeze v sebi, ki jo moraš ven spravit. Ko sem spraševala terapavta kako veš, da si osebi res odpustil oziroma da si z določenim vzorcem opravil je rekel simple, ko te ta stvar ne bo več ganila.
--- End quote ---
Hvala Jane. Da ponovim moje občutke, povišanje pulza mi naredi asociacija na dogodek, ne oseba sama. Ta zaščita, ki sem si jo ustvarla, mi je v oporo.
Srečno :-*
Jane:
super Cvetka, samo tako naprej. Odlično zaščito si naredila.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version