Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Izložba
nensi:
Eileen Caddy: Odpiranje notranjih vrat
12. april
Zahvaljuj se za vse, kar imaš, za vse, kar prejemaš, in za vse, kar boš prejel.
Pravzaprav se nenehno zahvaljuj, saj prav s pozitivno naravnanostjo do življenja in z zahvaljevanjem privlačiš najboljše k sebi.
Pomagati obdržati odprto srce in um, pomaga ti razširjati zavest. Vedno lahko odkriješ kaj novega, za kar se zahvaljuješ, in ko se boš začel zahvaljevati in preštevati vse blagre, se bodo množili.
Spoznal boš, da si zelo srečen, da je vse, kar imam, tvoje, da so moja skladišča prepolna obilja in ti nič ne manjka. Vsaka tvoja potreba je zadovoljena, v tem stanju zavesti si sposoben dajati in dajati in nikoli pretehtavati okoliščin, kajti ko daješ, prejemaš.
Ko daješ, napraviš prostor, da ti bo vrnjeno več.
nensi:
Kadar smo v stiku z dušo, smo brezčasni.
Kadar smo brezčasni, smo brez strahov.
Kadar smo brez strahov, poznamo življenje, kakršno je v resnici.
Kadar poznamo življenje, kakršno je v resnici, takrat ga želimo deliti z drugimi.
Hai (Prebujanje v dušo, Mateja Hana Hočevar, založba Aura)
neely18:
--- Quote from: nensi on May 25, 2009, 10:19:19 PM ---Kadar smo v stiku z dušo, smo brezčasni.
Kadar smo brezčasni, smo brez strahov.
Kadar smo brez strahov, poznamo življenje, kakršno je v resnici.
Kadar poznamo življenje, kakršno je v resnici, takrat ga želimo deliti z drugimi.
Hai (Prebujanje v dušo, Mateja Hana Hočevar, založba Aura)
--- End quote ---
Lepa misel. Hvala Nensi. :-*
nensi:
Prosim neely.
Tebi pa hvala za poletno osvežilno sličico v tvojem avatarju ;)
neely18:
--- Quote from: nensi on May 26, 2009, 09:08:12 PM ---Prosim neely.
Tebi pa hvala za poletno osvežilno sličico v tvojem avatarju ;)
--- End quote ---
Hvala Nensi. Treba delat spremembe. Takšne ali drugačne, da se le premika. ;)
(aja, moja sličica se ni hotela pokazati, ta mi je bila pa najbliže nekje, čeprav imam raje kaj bolj nežnega. ;) )
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version