Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske številke

<< < (28/63) > >>

Princes:

--- Quote from: Nena on February 28, 2008, 04:54:15 PM ---Jaz pa zadnje čase videvam na avtomobilskih tablicah številke 444 in  777. To verjetno pomeni, da so angeli z mano. Ravno danes sem se peljala in zagledam številke 777 in puf naenkrat avto pred mano zabremza in zadnji trenutek sem se tudi jaz ustavila..gume so sicer škripale, ampak škode pa ni bilo :)

--- End quote ---

Nena, pojasnilo števil:

444- zdaj vas obkrožajo angeli ter vam zagotavljajo svojo ljubezen in pomoč. Ne skrbite, ker je pomoč angelov blizu

777- Angei vam ploskajo..čestitke, dogaja se. Nadaljujte z dobrim delom in vedite, da se vaša želja uresničuje. to je izjemno pozitiven znak in pomeni, da lahko tudi pričakujete, da se bo zgodilo še več čudežev..

Uživaj v njihovi pomoči in prisotnosti :).

klarus:
včeri sem se prav režala..ko sem se vračala od zdravnika...je točno v istem trenutko bila ura 7:00 in na števcu sem imela 10300
ponavadi nikoli ne gledam, kol mam km ;D

taja6:
haha to je isto, kot jaz včeraj, ko sem imela na števcu 44422  ;D

Princes:

--- Quote from: taja6 on February 29, 2008, 10:58:52 AM ---haha to je isto, kot jaz včeraj, ko sem imela na števcu 44422  ;D

--- End quote ---

Srečka Taja :), celo četo imaš okrog sebe :).

Amfitrita:
Vsak dan pijem turško kavo. Tudi 2x - 3x na dan. Vedno z obilico mleka. In vedno obrnem skodelico, da pogledam kaj mi sporočajo figurice, ki jih naredi kavna usedlina (ne obremenjujem se s tem ali je črna kava ali je notri bilo mleko ali ne. delujem po notranjem vzgibu, če drugega ne, so mi zanimive figurice :D). No danes sem tako zjutraj kot popoldan opazila več trojk v usedlini. Torej: Jezus ali kako drugo nebeško bitje vam stoji ob strani in vam pomaga. In res je bilo tako. Danes, ko je bilo neurje in ko je s streh metalo opeko in ko je podiralo ograje, sem se zbala za moj avto (ga imam vedno zunaj, ker nimam garaže). Prosila sem Nadangela Mihaela, naj zaščiti moj avto. Ko je bilo neurja konec, sem pogledala skozi okno. Avto je bil nedotaknjen, skoraj nebeško lep in čist se mi je zdel. Kot da ga obdaja nebeška svetloba. Nekaj deset metrov stran so na tleh ležale smeti, polomljena opeka s strehe in smeti. Hvala, Nadangel Mihael za zaščito.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version