Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske številke

<< < (30/63) > >>

Valerija:
Ja zadnje čase se res čutim zelo povezana z njimi :) Da jih je blo tisoč--to je pa bilo natrpano ;D ;D :D
Princes--hvala ti za te besede ;) :) zdaj pa se mi bo celi dan smejalo :D
Pozdravček ;) :)

Princes:

klarus:
dans mam pa celo zgodbico...
včeri sem prišla domov, je bila ura točn 20.02..ko sem se prvič prebudila, je bila ura 22.22...ko sem se drugič je bila ura 4.44 in ko sem se dejansko prebudila je bila ura 5.55
 ;D ::)

Princes:

--- Quote from: klarus on March 03, 2008, 07:35:40 AM ---dans mam pa celo zgodbico...
včeri sem prišla domov, je bila ura točn 20.02..ko sem se prvič prebudila, je bila ura 22.22...ko sem se drugič je bila ura 4.44 in ko sem se dejansko prebudila je bila ura 5.55
 ;D ::)

--- End quote ---

Draga Klarus, če povzamem vsa tvoja srečanja z angeli preko ure, te ponovno pozivajo, da ohrani vero in zaupaj vase, ker boš z njihovo pomočjo, če jih boš le prosila za uresničitev tvojih želja, ki so zate dobra in v dobro vseh drugih vpletenih, kmalu prišla do realizacije.

sonck:
 ;) meni se je pa ogromnokrat pokazala ura 11:11, to že kar nekaj let...opažam ponavljanje te ure...sem že velikokrat po forumih iskala, ker nisem vedela kaj bi to pomenilo...me je pa zanimalo, ker se mi je to res velikokrat ponovilo...
Sedaj pa že nekaj dni opažam, da mi se ponavljajo osmice, pa tudi štirice...danes sedem v avto pa vidim na kilometrih 180880  ;D :D ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version