Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
THETA HEALING
Nena:
Theta healing
Theta healing je tehnika zdravljenja, ki jo je odkrila Vianna Stibal, ko je v nekaj minutah ozdravila raka. Je tehnika soustvarjanja s svetlobo, s Kretaorjem vsega kar je na sedmem, torej najvišjem nivoju bivanja. S to tehniko lahko opravljamo zdravljenja na fizičnem nivoju, lahko menjavamo prepričanja, ki nam onemogočajo manifestacijo, na celičnem nivoju, se povezujemo z devami ljudi, predmetov, rastlin in živali, beremo preteklost in prihodnost, soustvarjamo svojo sedanjost in prihodnost, se pogovarjamo z angeli, predniki in še marsikaj. Je edina tehnika, kjer vse opravi Kreator vsega kar je in smo mi kot praktiki samo opazovalci. Vse kar je potrebno je to, da gremo v theta stanje, na sedmi novo bivanja h Kreatorju in mu ukažemo, kaj želimo v svojem življenju. Meni osebno je zelo pri srcu, ker omogoča vpogled v globine na precej enostaven način in je edina tehnika, ki jo poznam, da ne teče nič skozi mene, samo opazujem, kaj se dogaja. Je zelo učinkovita tehnika, ki da takojšnje rezultate. Sama to prakticiram zdaj že dober pol leta in moram priznati, da se mi je življenje korenito spremenilo. Tudi ljudje, s katerimi sem delala so nad tem navdušeni in povratne informacije so več kot razveseljujoče.
Se je morda tudi kdo od vas že srečal s to vrsto zdravljenja??
Tukaj je link, če koga kaj več zanima: http://www.thetahealing.com/
Iza:
Jaz sem bila s sinom na eni terapiji letos poleti pri Taji Alboleni (najbrž si se ti šolala pri njej), pa mislim, da je delovalo. Težko rečem, da je sigurno delovalo, ker pač z njim ni bilo nič fizično narobe - šlo je za psihičen pritisk (ki je izhajal iz martretiranja v šoli). Ves čas sem bila zraven in Taja je dejala, da se vzporedno zdravim tudi jaz - ponavadi je tako ali tako najbolje, da "popedenaš tastare", pa so otroci čist OK ;D ;D.
Zadeva je res sila enostavna.
Sem že razmišljala, da bi se udeležila seminarja, samo vse na enkrat pač ne gre.
"Lepo počasi, Iza", pravita Tea in Regina ;).
Najbolj me je namreč "zrajcalo" dejstvo, da si s Theta zdravljenjem ne pomagamo samo pri boleznih, temveč pri reševanju vsakodnevnih izzivov - npr. pomanjkanje časa. Taja pravi, da spi 3 - 4 ire dnevno, 6 ur spanca pa potem nadomesti s Theta "tabletko". Jao, to bi pa tudi jaz :).
Če bi kdo rad bral o Theta zdravljenju v slovenščini: http://www.tajaalbolena.com/soustarjanjessvetlobo/thetahealing/theta.html
Lep dan!
Iza
Nena:
Res je Iza, šolala sem se pri Taji. Sem bila pa pred dobrim tednom na seminarju tudi v Rimu pri Vianni oz. je potem vskočil njen mož Guy. Zame je bila to fenomenalna izkušnja, ki mi je odprla ogromno potlačenih stvari in pokazala pot do spoznavanja same sebe.
Kar se pa spanja tiče pa drži in deluje. Ponoči preden greš spat, si naložiš dodatne potrebne urice spanja in zjutraj si kot nov. To je vsekakor dobrodošlo za nas ponočnjake..
Amfitrita:
Zdravo!
na teh zanimivih, a žal dokaj skopih spletnih stranih sem sicer zasledila koliko stane terapija, nisem pa zasledila koliko stane seminar.... oz. kdaj in kako?
hvala za info :)
Nena:
Amfitrita..februarja drugo leto bosta dva začetna seminarja, in sicer prvi vikend v MB in mislim, da tretji vikend v LJ...Začetni seminar je tridnevni in stane 260 EUR. Vodi pa ga Taja Alobelna Lila, ki ima v Sloveniji edina učiteljski certificat pridobljen pri Vianni Stibal.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version