Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
THETA HEALING
Nena:
God bless you
wicc:
Pozdravljeni
Imam čisto eno retorično vprašanje.
Nekje sem prebral da sodi v program DNK 3, med drugim, tudi spreminjanje vremena. Torej, kaj bi se zgodilo če bi se na kreatorja npr v istem času ter v istem kraju obrnilo več theta praktikov z zahtevo po spremembi vremena. Seveda pa bi želel vsak drugačno vreme.
Lep pozdrav in naj vam sije sonček :)
Tea:
--- Quote from: wicc on January 23, 2010, 02:23:29 PM ---Pozdravljeni
Imam čisto eno retorično vprašanje.
Nekje sem prebral da sodi v program DNK 3, med drugim, tudi spreminjanje vremena. Torej, kaj bi se zgodilo če bi se na kreatorja npr v istem času ter v istem kraju obrnilo več theta praktikov z zahtevo po spremembi vremena. Seveda pa bi želel vsak drugačno vreme.
Lep pozdrav in naj vam sije sonček :)
--- End quote ---
Jaz si vreme itak že delam. ;)
Vsak doživlja svojo resničnost ;)
Jane:
Ja nekomu bi deževalo nekomu pa pač ne ;D Vse se pa zgodi v tvoje dobro, tko da če ni v tvoje dobro ti sonce ne bo sijalo ;)
Iza:
Jaz imam izkušnjo izpred leta in pol, ko smo bili na Farskih otokih (ki so miceno, miceno otočje - par otočkov, da bi jih z lahkoto lahko v kratkem prehodil, če ne bi bili tako gorati in fjordasti). 4je smo naredili TH za lepo vreme. Naslednji dan so se oblaki dejansko trgali pred avtom in sijalo je sonce (res pa je, da je pihal veter - nekdo je pač moral razkaditi oblake) v krogu tam nekje 100m, kjer smo se gibali. Za nami so se oblaki spet zagrnili. Ko smo potem govorili z drugo slovenkso družino, ki se je isti dan vozila po teh otočkih in so bili tako samo nekaj km oddaljenih od nas, si poročali, da je ves dan deževalo.
Ko smo bili par dni za tem 14 dni na Isladiji (seveda spet naredili vreme), je deževalo samo 2x ponoči, vse dni smo imeli lepo vreme (ali popolnoma jasno ali s kakimi posameznimi oblaki). Ko smo bili v Reikyaviku, so bile temperature skoraj 30 stopinj C (baje rekordne), ker jaz pri 4ih stopinjah že ne bi v kopalkah preživela poti od garderobe do vode v Blue Lagoon. ;D
Če to ni dovolj. ;)
Imam pa tudi izkušnjo (z letošnjega smučanja - napoved je bila slaba za 4 dni in dobra samo za 1 dan), da sem že vnaprej dobila info, da za en dan vremena ne bo možno naredit, za ostale 3 (napovedane sicer slabo, pa lahko) in točno tako je tudi bilo. 1 dan slabo vreme, 4 dni čista modrina s soncem in kljub napovedanim -20, je bilo le manifestiranih -3.
Če bi več ljudi manifestiralo različno vreme za isti čas in prostor, bi zmagal močnejši... ;D :D :P
Lep dan!
Iza
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version