Author Topic: THETA HEALING  (Read 163472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
Re: THETA HEALING
« Reply #45 on: February 22, 2008, 09:32:37 AM »
Nekaj dodatnih informacij o ThetaHealing-u lahko najdete tudi tukaj;) :)

Kje?  :D

Tukaj;D

Sem tudi sama ze dala link na njegovo stran.

Si bil mogoče pri njem na izobrazevanju?

;D

Opala, sem spregledal, da si že dala link...   :-\ Se pardoniram...  :-[

Nisem še bil, po pravici povedano sem šele včeraj začel bolj podrobno brat, za kaj se sploh gre (hvala, Nena!  :-* ) . :) Se pa ravno dogovarjam z njim...  ;D
Share A Dream... Visit DreamScape.   Natalna    Progresivna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #46 on: February 22, 2008, 09:34:13 AM »
Nekaj dodatnih informacij o ThetaHealing-u lahko najdete tudi tukaj;) :)

Kje?  :D

Tukaj;D

Sem tudi sama ze dala link na njegovo stran.

Si bil mogoče pri njem na izobrazevanju?

;D

Opala, sem spregledal, da si že dala link...   :-\ Se pardoniram...  :-[

Nisem še bil, po pravici povedano sem šele včeraj začel bolj podrobno brat, za kaj se sploh gre. :) Se pa ravno dogovarjam z njim...  ;D

Jaz sem Tajin seminar zamudila, ne bom pa čakala na junij, tako da sem se odločila za marčevskega pri njem. Potem se mogoče vidimo. Midva greva oba z mojim dragim.
Bom vesela, da te spet vidim Sašo ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #47 on: February 22, 2008, 09:37:54 AM »
Jaz sem Tajin seminar zamudila, ne bom pa čakala na junij, tako da sem se odločila za marčevskega pri njem. Potem se mogoče vidimo. Midva greva oba z mojim dragim.
Bom vesela, da te spet vidim Sašo ;D
Če bo imel še kako prosto mesto, se pa zdaj zagotovo prijavim!  ;D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #48 on: February 22, 2008, 09:42:11 AM »
Sašo...imaš nov nick tukaj na forumu ali nisi tisti Sašo, ki jaz mislim'?!! 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #49 on: February 22, 2008, 09:44:34 AM »
Nov nick.  ;D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #50 on: February 22, 2008, 09:46:06 AM »
Cool...me veseli, da smo se zopet našli :D
Te mika Theta??
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Popotnik

• Novinec
  • *
« Reply #51 on: February 22, 2008, 09:49:49 AM »
Cool...me veseli, da smo se zopet našli :D

Kdo pa pravi, da smo se sploh kdaj "zgubili"...?  ;) 8)

Te mika Theta??

Je spodbodla mojo radovednost, ja. :)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #52 on: February 22, 2008, 10:01:36 AM »
Imaš prav...sam mal smo bili na stand by-u;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #53 on: February 22, 2008, 08:14:39 PM »
Čitam tele vaše diskusije in moram reči, da so se mi pojavili enaki pomisleki kot Reagini in Nensi.

Kje so meje do katerih lahko gremo in kaj je res tisto kar nam »skrivnost« in tole kar tu omenjate prinaša...do kam smo res tako iskreni do sebe in drugih, da si res želimo tisto, kar je dobeo za vse. Ali nas vseeno ne premaga tisti sebični del v nas in si zaželimo nekaj dobrega za nas in to istočasno ni najbolje za tiste, ki so v isti situaciji kot mi?

Tea, vzela bom kar tvoj primer na pošti in vrsto, ki si se je ti elegantno izognila...to da so odprli še eno blagajno je res za vse bolje. Pa je res bilo prav, da si ti bila prva na vrsti in ne tisti, ki bi bil po vrstnem redu če bi se vrsta delila po »sistemu zadrga«...samo v premislik o naši sposobnosti biti objektiven.

Ja varovalo je res: »naj se zgodi tako kot je za vse najbolje« samo držati ga se je treba...dostopimo do "tja" lahko sami, ko v svojem razvoju dosežemo ta nivo...vsako prehitevanje nas lahko drago stane.

Pa brez zamere. Samo moje mnenje. Sem pač taka, da o vsaki situaciji rada podvomim že zato, da o njej dobro premislim pred tem da se podam v njo.

Tudi mene je ta način zamikal, pa bolj vas berem bolj se mi porajajo sumi, da pristop ni pravi.

lep mavričen pozdrav vsem
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: February 23, 2008, 08:01:13 AM »
No, saj je Tea napisala, da jo je poštarica povabila v novo vrsto. Sem si ene parkrat ogledala tale The Secret in mi je bilo prav všeč. Še posebej, ker si nekako bolj pozitivno naravnan, se moraš nekako naučiti, da si ne govoriš več, da nečesa ne zmoreš, da se nekaj ne more zgoditi itd. Nekaj več optimizma pa ne škodi.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #55 on: February 23, 2008, 08:10:41 PM »
Čitam tele vaše diskusije in moram reči, da so se mi pojavili enaki pomisleki kot Reagini in Nensi.

Kje so meje do katerih lahko gremo in kaj je res tisto kar nam »skrivnost« in tole kar tu omenjate prinaša...do kam smo res tako iskreni do sebe in drugih, da si res želimo tisto, kar je dobeo za vse. Ali nas vseeno ne premaga tisti sebični del v nas in si zaželimo nekaj dobrega za nas in to istočasno ni najbolje za tiste, ki so v isti situaciji kot mi?

Tea, vzela bom kar tvoj primer na pošti in vrsto, ki si se je ti elegantno izognila...to da so odprli še eno blagajno je res za vse bolje. Pa je res bilo prav, da si ti bila prva na vrsti in ne tisti, ki bi bil po vrstnem redu če bi se vrsta delila po »sistemu zadrga«...samo v premislik o naši sposobnosti biti objektiven.

Ja varovalo je res: »naj se zgodi tako kot je za vse najbolje« samo držati ga se je treba...dostopimo do "tja" lahko sami, ko v svojem razvoju dosežemo ta nivo...vsako prehitevanje nas lahko drago stane.

Pa brez zamere. Samo moje mnenje. Sem pač taka, da o vsaki situaciji rada podvomim že zato, da o njej dobro premislim pred tem da se podam v njo.

Tudi mene je ta način zamikal, pa bolj vas berem bolj se mi porajajo sumi, da pristop ni pravi.

lep mavričen pozdrav vsem

Mavrica pozdravljena

Hvala da si se oglasila s svojim razmišljanjem. Tudi sama veliko premišljujem o mejah vsega kar nam ta svet ponuja. Pa se mi potem porajajo taki in drugačni odgovori.

Človek je narejen tako, da vedno raziskuje in si poskuša izboljšati življenje. Po eni strani imamo smo življenje. V tem življenju imamo seveda vsi neke odnose in vsi živimo v danih situacijah tako kot znamo in zmoremo. Večkrat ugotovimo, da naredimo "škodo" v nekem odnosu, pa četudi gre za vzgojo otrok, obnašanje do svojega partnerja, prijatelja ali pa sodelavca v službi.
Človek je socialno bitje in nikakor se ne moremo izogniti temu, pa četudi se še bolj trudimo, da komu ne povzročimo bolečino, travmo, zamero ali kaj podobnega.
Človek je v svoji biti manipulator, pa če to priznamo ali pa ne. Seveda svoj ego lahko bistveno krotimo, je pa seveda odvisno kako "dobro" imamo postavljene planete v svojem horoskopu in koliko imamo zavedanja...

No, pa smo pri astrologiji in podobnih vedah: numerologija, angeli, bioenergija ..... torej vsi mi posegamo po nekih alternativnih metodah, da bi si izboljšali zdravje in življenje in da bi bili srečnejši.

A misliš, da se s tem ne vtikamo .....

A misliš, da se tisti, ki pojma nima o teh vedah ne vtika? Ti dam mogoče samo en primer:
ženska intenzivno vsak dan sproti misli na moškega, ki ji je všeč .... a misliš da ga s svojimi mislimi ne vznemirja in mu krati mir ... on pa pojma nima kaj mu ne da spati.
Ali pa ko gre naš otrok na prvi žur.... misliš da mu ne škodimo, ko doma skrbimo in ne moremo spati, dokler ne pride domov?

Še posebno pa bi se bilo dobro zamisliti nad uradno medicino. Kako se šele oni vtikajo v karmo
Presaditev organov, umetno oživljanje, umetno držanje človeka pri življenju, umetna oploditev itd.........
A to je pa kar v redu, ali kaj? To je pa humano. To imamo pravico delat. In konec koncev kdo bo odločil o tem kaj je dobro in kaj slabo ..... kaj je koristno in nekoristno za človeka.

To delamo, tudi ko človek nima pravice odločit o tem, ali lahko ali neposegamo v njegovo telo. Ob nesrečah se odločajo svojci. Ali imamo to pravico? Ali imamo pravico se vtikat v usodo, v karmo? In koga takrat igramo? Boga? Ali smo samo sebični?

Pa še taki mali primeri, čeprav se strinjam, da je malo ali veliko tudi stvar ki smo se jo izmislili. Vesolje sploh ne loči mej.... torej moj primer na pošti. Nisem se ognila vrsti. Bila sem povabljena .... pogledala po čakajočih in nihče se ni premaknil. Saj veš kako se včasih s pogledi pogovarjamo.... In tisti ljudje, so doživljali svoj čas, jaz pa svojega. Saj mogoče pa sploh nismo bili vsi istočasno tam? Kaj pa vem v kakšnih dimenzijah se obenem gibljemo. Kvantna fizika je zame še vedno ena ful zanimiva zadeva. Vse je relativno.

Kar se pa tiče varovalk ...... theta healing je tehnika, kjer se ne moremo vtikat v nič. Mi ukažemo, potem povemo, da naj se zgodi za vse najbolje .... in kdo bi bolje vedel od vesolja, boga, kreatorja ali kdorsigavedi je že tisti, ki odloča o usodah duš, kaj je za vse prisotne najbolje. Torej ne moremo za nikogar narediti prav nikakršne škode.....

Ko tole pišem, se mi obenem porajajo tudi misli, da bi pravzaprav niti ne bilo potrebno. Pa vseeno se potem spomnim na čas, ko sem začela študirat astrologijo. Na svoji poti sem naletela na veliko dvomljivcev. V eni knjigi sem našla odgovor zanje:
"Gospod, vi zadeve niste študirali, jaz sem jo".

In od tistega časa dalje ne dvomiv v nič. Kar me zanima sprobam, da lahko ocenim s svojim očmi. Seveda pa smo različni. Kar je dobro za enega in kar deluje za enega, ni nujno da deluje za drugega. In SKRIVNOST ne deluje - deluje samo pod enim in edinim pogojem: VANJO JE TREBA VERJETI.

Lepe dni ti želim Mavrica, pa upam, da bova uspeli še kakšno pametno reči. Hvala ti za tvoje ogledalo

www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #56 on: February 23, 2008, 09:08:31 PM »
Hoj, Tea!

Hvala za te besede...namreč edino če se pogovarjamo lahko stvari vidimo iz več kotov in jih tako bolje spoznamo. Verjetno bi tudi sama v podobni situaciji enako reagirala, se mi je pa v mislih prikazala situacija z drugega zornega kota in sem tako zapisala. Se opravičijem če sem te s tem prizadela...ni bilo tako mišljeno.

"Skrivnost" poznam, ker sem gledala film in čitala knjigo in moram priznati, da način kot je v filmu prikazan meni ni všeč, kar pa ne pomeni, da sama ideja ni dobra. Seveda z pozitivnim razmišljanjem in dobrimi mislimi lahko dosežemo dobro za sebe in druge in to je tudi osnovns ideja knjige. Film pa je tipično ameriški in mi ne sede. preveč marketinško je naravnan.

Mogoče sem trenutno preveč pod vplivom Regovca in njegove razlage urana, kjer v nekem delu razlaga vodnarjevo dobo in mi je njegova razlaga zelo všeč, ko pravi da ta čas prinaša osvoboditev ampak ne v smislu individuuma temveš svobodnega človeka kot del celote... sicer pa to poznaš.

V poplavi novih načinov zdravljenja pač človek mora biti pozoren...sploh če te ta zadeva kar nekaj stane...sem prečitala kar piše na tisti strani... je zanimivo me pa ni prepričalo.

Upam da bova res o veliko stvareh še spregovorile. Študirali sva različne stvari in ena drugi lahko veliko poveva...

Lepo bodi

...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: February 23, 2008, 09:25:52 PM »
Mavrica

nisi me prizadela ... skozi življenje sem se naučila sprejemat različnosti. Vedno spoštujem sogovornika in seveda tudi njegovo drugačno mnenje. Še dobro da smo različni, kajti le tako se drug od drugega tudi dovolj naučimo

Tudi sama se strinjam s tabo, da je film narejen predvsem komercialno. Jaz sem namerno "spregledala" to komercialno plat in se poglobila v sporočilo. Je pa vmes kar nekaj slik:
Indijka na polju čaja mi je ostala dobro pred očmi .... torej govori tudi o tem, da nimamo vsi enakih sanj. In za tiste sanje, ki jih sanjam sama, bom naredila vse, da jih bom lahko tudi živela.
Knjigo večkrat vzamem v roke. Sploh, kadar vse ne gre kot bi moralo. Me spomni, da ne potrebujem omejitev, pa tudi ne težke saturnovske palice, da bi se kaj naučila o življenju.  :D
Sicer pa kar predstavlja Skrivnost ..... že davno sem čitala kup podobnih knjig....

Uživaj
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #58 on: February 23, 2008, 09:43:10 PM »
Kar se tiče knjig...enako

držim pesti, da ti se sanje uresničijo

bodi mavrično

DZK število - 656

Offline Princes

• Mojster
« Reply #59 on: March 24, 2008, 08:35:10 AM »
Tea, kako je bilo na theta healingu? Komaj čakam, da kaj napišeš :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151