Pozdravljeni vsi skupaj,
predvsem pa naši dopustnici Tei...cmok.
Že kar nekaj časa me opominjajo, da naj se vam pridružim, a...

Vesela sem, da se na to temo toliko dogaja... :)Theta tehniko sem spoznala pred dvema letoma pri Taji. Udeležila sem se vseh tečajev ThetaHealing po čakrah in naših podosebnostih (notranji otrok, negovalec, bojevnik,...), začetnega in nadaljevalnega tečaja, asistirala sem Taji na tečajih, sama sem imela delavnice po čakrah v Novo Gorici, pa idividualne terapije,... ter da ne govorim koliko sem vsak dan delala na sebi, kopala po vzorcih, prepričanjih,...
Theta mi je res spremenila življenje. Postala sem druga oseba. Neverjetno, spremembe so res fenomenalne... Zanimivo, da takoj dobiš iz okolice povratne informacije kaj si naredil. Jaz temu rečem test, a padeš al pa greš naprej. Bolj postaneš zavesten stvarem, ki se ti dogajajo. Nič več izgovoro in kazanja s prstom na drugih,...Točno veš, da je vse v tebi, da je vse odvisno od tebe, da si sam kreator svojega življenja, da imaš to moč in možnost, da postan to kar res smo v svoji biti, brez preteklih vzorcev in etiket, ki so nam jih dali drugi in nam sedaj mešajo štene...

Zelo močna tehnika in kot pravi Tea, se je res ne zavedamo v vsej njeni veličini. Kot z vsemi stvarmi tudi s Theta ni za pretiravat. Kaj kmalu pozabiš živeti na zemlji, v svojem telesu tukaj in sedaj. Življenje, priložnosti,... gredo mimo tebe, če si fokusiran samo na vzorčke, prepričanja,... Sploh nimaš možnosti zaživeti v svoji prenovljeni obliki. Tako te enostavno odrežejo od Theta, enostavno ne moreš nič v Theta in te dajo na prisilni dopust, v stilu sedaj pa plavaj...

Fizično telo ne zdrži, na enkrat je preveč sprememb na celičnem nivoju, zato ni energije na fizičnem nivoju, saj je potreben čas, da se vse to postavi na zemljo, se manifestira.
Tako, da zadnje mesece uporabljam Theta v glavnem za čiščenja in samo opazujem kaj vse je bilo narejeno. Predvsem pa se trudim skrbeti za jačanje svojega fizičnega telesa s prehrano, dopolnili, spanjem, rekreacijo,... Res se dogaja... Velika mera potrpežljivosti je potrebna, da samo si, samo si... Pa seveda hvala Taji, Neni, Tei,...za vso podporo...

Ta teden naj bi bila na dopustu, pa so nam mal ponagajali, tako da se že veselim četrtka, da se odklopim, se spremenim v morsko deklico,...

Tolk za enkrat.
Pozdravčke in objemčke vsem skupaj.