Author Topic: THETA HEALING  (Read 160131 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: THETA HEALING
« Reply #195 on: July 28, 2008, 11:12:16 AM »
Tudi jaz sem šel pogledat v Theto in v startu zašel, saj sem se ustavil en ali dva nivoja nižje.  Tam so bili neki angeli.  Nadalje sem videl celo Izine angele, prenesel sporočilo za njo in še enkrat slišal, da sta tale dva moja res pravi faci. :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #196 on: July 28, 2008, 11:15:42 AM »
Čestitke Andres.  ;D

Ane kako zanimivi so tile naši  ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #197 on: July 28, 2008, 12:31:38 PM »
Pozdravljeni vsi skupaj,
predvsem pa naši dopustnici Tei...cmok.

Že kar nekaj časa me opominjajo, da naj se vam pridružim, a... ::)
Vesela sem, da se na to temo toliko dogaja... :)Theta tehniko sem spoznala pred dvema letoma pri Taji. Udeležila sem se vseh tečajev ThetaHealing po čakrah in naših podosebnostih (notranji otrok, negovalec, bojevnik,...), začetnega in nadaljevalnega tečaja, asistirala sem Taji na tečajih, sama sem imela delavnice po čakrah v Novo Gorici, pa idividualne terapije,... ter da ne govorim koliko sem vsak dan delala na sebi, kopala po vzorcih, prepričanjih,...

Theta mi je res spremenila življenje. Postala sem druga oseba. Neverjetno, spremembe so res fenomenalne... Zanimivo, da takoj dobiš iz okolice povratne informacije kaj si naredil. Jaz temu rečem test, a padeš al pa greš naprej. Bolj postaneš zavesten stvarem, ki se ti dogajajo. Nič več izgovoro in kazanja s prstom na drugih,...Točno veš, da je vse v tebi, da je vse odvisno od tebe, da si sam kreator svojega življenja, da imaš to moč in možnost, da postan to kar res smo v svoji biti, brez preteklih vzorcev in etiket, ki so nam jih dali drugi in nam sedaj mešajo štene... ;D ;D >:(

Zelo močna tehnika in kot pravi Tea, se je res ne zavedamo v vsej njeni veličini. Kot z vsemi stvarmi tudi s Theta ni za pretiravat. Kaj kmalu pozabiš živeti na zemlji, v svojem telesu tukaj in sedaj. Življenje, priložnosti,... gredo mimo tebe, če si fokusiran samo na vzorčke, prepričanja,... Sploh nimaš možnosti zaživeti v svoji prenovljeni obliki. Tako te enostavno odrežejo od Theta, enostavno ne moreš nič v Theta in te dajo na prisilni dopust, v stilu sedaj pa plavaj...  :o Fizično telo ne zdrži, na enkrat je preveč sprememb na celičnem nivoju, zato ni energije na fizičnem nivoju, saj je potreben čas, da se vse to postavi na zemljo, se manifestira.

Tako, da zadnje mesece uporabljam Theta v glavnem za čiščenja in samo opazujem kaj vse je bilo narejeno. Predvsem pa se trudim skrbeti za jačanje svojega fizičnega telesa s prehrano, dopolnili, spanjem, rekreacijo,... Res se dogaja... Velika mera potrpežljivosti je potrebna, da samo si, samo si... Pa seveda hvala Taji, Neni, Tei,...za vso podporo... :-* :-* :-*

Ta teden naj bi bila na dopustu, pa so nam mal ponagajali, tako da se že veselim četrtka, da se odklopim, se spremenim v morsko deklico,... :) ;)

Tolk za enkrat.

Pozdravčke in objemčke vsem skupaj.

« Last Edit: July 28, 2008, 12:36:01 PM by maša »
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #198 on: July 28, 2008, 01:32:26 PM »
En velik objem ... končno sem te dokačaka  :D

Hvala za tvoj prispevek, še te bomo radi brali.

Zdaj pa hitim ... se vidimo, še prej pa slišimo

Cmok, cmok tudi zate
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #199 on: July 28, 2008, 02:49:48 PM »
Hejla dobrodošla na forumu, maša ;)

Se že veselim branja tvojih prispevkov. Upam, da boš odprla tudi kak nov topic na temo prehrane.

Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #200 on: July 28, 2008, 05:43:20 PM »
Čestitke Andres.  ;D

Zanimivi.  Saj kaj veliko novega se mi v tej theti sploh ne zdi. Vse skupaj je podobno mojim potovanjem domov, torej tja odkoder so me poslali. Nekaj podobnega sva naredila tudi z Izo.

Obenem tudi nisem pozabil, da sem pred meseci napisal tisto o skupni Theti iz svetovne čakre.  Predvidevam, da bova z Izo, njena družina in pa moja otroka, tam v četrtek  31.7.  Preden bo Iza tam gori naredila theto dobiš sms Tea, da se boš lahko priključila.  Ta trenutek se niti ne spomnim več, če je še kdo izrazil želje po takšnem eksperimentu, zato je še čas za prijave.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #201 on: July 29, 2008, 05:32:59 AM »
Čestitke Andres.  ;D

Zanimivi.  Saj kaj veliko novega se mi v tej theti sploh ne zdi. Vse skupaj je podobno mojim potovanjem domov, torej tja odkoder so me poslali. Nekaj podobnega sva naredila tudi z Izo.

Obenem tudi nisem pozabil, da sem pred meseci napisal tisto o skupni Theti iz svetovne čakre.  Predvidevam, da bova z Izo, njena družina in pa moja otroka, tam v četrtek  31.7.  Preden bo Iza tam gori naredila theto dobiš sms Tea, da se boš lahko priključila.  Ta trenutek se niti ne spomnim več, če je še kdo izrazil želje po takšnem eksperimentu, zato je še čas za prijave.

Andres

Zmenjeno kar se mene tiče. Ko boste tam, sem z vami v Theta.
www.Astro-Star.net

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #202 on: July 29, 2008, 02:16:39 PM »
Hejla dobrodošla na forumu, maša ;)

Se že veselim branja tvojih prispevkov. Upam, da boš odprla tudi kak nov topic na temo prehrane.

Nena, mi bereš misli. 8) Prehrana je zanimiva tema. Bomo kakšno rekli tudi na to temo...

Pozdravčke
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #203 on: July 30, 2008, 12:53:54 AM »
Iza me je pred nekaj večeri popeljala v svet thete. Zanimivo, da mi po tistem letijo sms-i, a je obenem tudi res, da se to pri meni dogaja konstantno. :)
Sem pa dal tisti dan ukaz za 10 miljonov zaslužka. Hmm. Theta, ali karkoli mi je danes poslala za deset miljonov ponudbo.  Ker je le ta relativno visoka, s čimer ne morem reči neugodna, bom pač na mail spodobno tudi odgovoril. :D

No, sledim tudi ostalim stvarem in pepričali ste me, da theta pravzaprav deluje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #204 on: July 30, 2008, 05:51:53 AM »
Iza me je pred nekaj večeri popeljala v svet thete. Zanimivo, da mi po tistem letijo sms-i, a je obenem tudi res, da se to pri meni dogaja konstantno. :)
Sem pa dal tisti dan ukaz za 10 miljonov zaslužka. Hmm. Theta, ali karkoli mi je danes poslala za deset miljonov ponudbo.  Ker je le ta relativno visoka, s čimer ne morem reči neugodna, bom pač na mail spodobno tudi odgovoril. :D

No, sledim tudi ostalim stvarem in pepričali ste me, da theta pravzaprav deluje.

Andres

Seveda deluje Andres.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #205 on: July 30, 2008, 05:56:31 AM »
Punce - eno vprašanje?

Včeraj sem delala čiščenje na eni gospe. Med procesom opazovanja, je Kreator  kar sam začel z zdravljenjem njene grlene čakre, vratu in levega pljučnega režnja. Bila sem nekoliko presenečena, saj nisem dala takega ukaza.
Iz grla sem videla veliko kepo črnega ki se je odvalila proč in pljučni reženj se je napolnil postopoma z sijočo belo svetlobo.

Takoj sem vprašala gospo če ima zdravstvene težave na tem predelu. Je povedala da je v otroštvu prebolela pljučnico in da ima sedaj rahle težave s ščitnico.

Ampak vprašanje: se vam je to že zgodilo, je običajno? da Kreator naredi sam, kar misli da je potrebno. Kajti med nama z gospo je bil dogovor o čiščenju, ne o zdravljenju.
« Last Edit: July 30, 2008, 06:16:40 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #206 on: July 30, 2008, 07:25:34 AM »
Punce - eno vprašanje?

Včeraj sem delala čiščenje na eni gospe. Med procesom opazovanja, je Kreator  kar sam začel z zdravljenjem njene grlene čakre, vratu in levega pljučnega režnja. Bila sem nekoliko presenečena, saj nisem dala takega ukaza.
Iz grla sem videla veliko kepo črnega ki se je odvalila proč in pljučni reženj se je napolnil postopoma z sijočo belo svetlobo.

Takoj sem vprašala gospo če ima zdravstvene težave na tem predelu. Je povedala da je v otroštvu prebolela pljučnico in da ima sedaj rahle težave s ščitnico.

Ampak vprašanje: se vam je to že zgodilo, je običajno? da Kreator naredi sam, kar misli da je potrebno. Kajti med nama z gospo je bil dogovor o čiščenju, ne o zdravljenju.

Ja, tudi meni se to pogosto dogaja. Že samo pogledaš v telo in se zgodi. Kreator itak najboj ve...

Se mi zdi, da je čiščenje že samo po sebi zdravljenje. Ko na energetskem nivoju spucaš nesnago določenega predela telesa, organa, se vzpostavi energetski pretok v telesu, telo se vitalizira in samo pozdravi.

Vse se zgodi v najvišje in najboljše dobro... :o

Objem

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #207 on: July 30, 2008, 07:47:04 AM »
Hvala Maša

Ja, po čiščenju mi poročajo, da se počutijo lahkotne, imajo veliko energije in so bolj optimistične.

Seveda - v najvišje in najboljše dobro za vse - Amen

www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #208 on: July 30, 2008, 11:17:22 AM »
Tole pa se mi bolj dopade...tisto "ukazovanje kreatorju" mi nekako ni sedlo...ko živiš v skladu z najvišjim dobrim ti pomoč pride sama po sebi.

mavričen pozdrav  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #209 on: July 30, 2008, 11:40:22 AM »
Tole pa se mi bolj dopade...tisto "ukazovanje kreatorju" mi nekako ni sedlo...ko živiš v skladu z najvišjim dobrim ti pomoč pride sama po sebi.

mavričen pozdrav  :D

Ma, saj sem vedela, da nas boš na koncu še razumela.  ;)

Včasih se zapletemo v nepotrebne besede, ki pa so včasih potrebne, da izrazimo kar si želimo.

Pojem UKAZUJEM je le zato, ker je to namera, ki jo moramo jasno izreči. Večinoma imamo s tem pojmom velike težave, kajti ko nekaj ukažemo, potem smo o tem prepričani, da je že storjeno.

Ko pa prosimo, potem je to lahko tudi megleno. Joj, prosim te, prosim ..... pa niti ne vemo ali resno mislimo ali ne. Poleg tega je pojem prositi povezan tudi s tem, da vedno znova ko prosimo se postavljamo v energetsko stališče, da nečesa nimamo. To pa je začaran krog, ki nas vedno znova postavlja v nadaljevanje prošenj.

Torej namesto UKAZUJEM, lahko potrdimo tudi z besedo: IN TAKO BODI, AMEN

Te besede so potrebne le zato, da okrog prinesemo svoj ego. Človek pač tako deluje in nekdo si je izmislil dobro zvijačo.

Je pa res, da v Theta vedno in povsod uporabljamo zraven pojem: V NAJBOLJŠE IN NAJVIŠJE DOBRO VSEH, pojem: Z BOŽANSKO LJUBEZNIJO IN LUČJO in pojem SEDAJ.

www.Astro-Star.net