PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ja priznam, da mi je bilo bolj všeč utripanje zelene kot tale dolga rumena. Ampak jo prevozim, če le ni okoli. Sicer sem tudi v tistih lepih starih časih šla v rumeno.Oseba pod menoj ima dober glas in posluh.
Quote from: Gaja on December 14, 2009, 05:44:28 PMJa priznam, da mi je bilo bolj všeč utripanje zelene kot tale dolga rumena. Ampak jo prevozim, če le ni okoli. Sicer sem tudi v tistih lepih starih časih šla v rumeno.Oseba pod menoj ima dober glas in posluh.Ne morem verjet, da ni takšnih talentov na našem forumu. Še sreča, da nisem napisala, da ima oseba dober glas in stas, kot sem prvotno načrtovala.Pa ponovimo vajo.Oseba pod menoj rada smuča.
Quote from: Gaja on December 18, 2009, 10:52:11 AMQuote from: Gaja on December 14, 2009, 05:44:28 PMJa priznam, da mi je bilo bolj všeč utripanje zelene kot tale dolga rumena. Ampak jo prevozim, če le ni okoli. Sicer sem tudi v tistih lepih starih časih šla v rumeno.Oseba pod menoj ima dober glas in posluh.Ne morem verjet, da ni takšnih talentov na našem forumu. Še sreča, da nisem napisala, da ima oseba dober glas in stas, kot sem prvotno načrtovala.Pa ponovimo vajo.Oseba pod menoj rada smuča.za posluh se jaz nikakor ne morem javit, za dober glas in stas bi se z malo neskromnosti že lažje, smučanje pa obožujem, tako da to pa z lahkoto oseba pod menoj rada hodi na športne tekme
Oseba pod menoj se je danes sprehajala po dežju