PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
oseba pod menoj ima rajši samoroge od angelov
samorogi mi niso poznani v angele sem se bolj poglobila
Luana, daj me prosim razsvetli in mi povej, kako to, da odgovori na nekaj, kar zate očitno ne dri, ker me resnično zanima?
QuoteLuana, daj me prosim razsvetli in mi povej, kako to, da odgovoriš na nekaj, kar zate očitno ne drži, ker me resnično zanima?O sorry Goga, nekaj si tukaj spraševala vendar ne vem odgovora, niti na kaj sem odgovarjala kar za mene ne drži če mi rezsvetliš pot bom po njej lažje stopala, posledično tebi odgovorila pa pa in oseba pod menoj gre na LD
Luana, daj me prosim razsvetli in mi povej, kako to, da odgovoriš na nekaj, kar zate očitno ne drži, ker me resnično zanima?
QuoteLuana, daj me prosim razsvetli in mi povej, kako to, da odgovoriš na nekaj, kar zate očitno ne drži, ker me resnično zanima?O sorry Goga, nekaj si tukaj spraševala vendar ne vem odgovora, niti na kaj sem odgovarjala kar za mene ne drži če mi rezsvetliš pot bom po njej lažje stopala, posledično tebi odgovorila pa pa in
Hrane res ne bom nič kuhala, kave pa ne štejem Oseba pod menoj ima danes oblečeno rumeno majco
Quote from: sasa on September 15, 2010, 07:45:42 AMHrane res ne bom nič kuhala, kave pa ne štejem Oseba pod menoj ima danes oblečeno rumeno majco Saša ........prehitela si me