PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ah, to pa zame naj ne bi bil problem Oseba pod menoj ima celo zbirko uhanov
Spet se vmešavaš v razmerja apemaya, ampak naj ti bo.
Quote from: Regina on January 03, 2008, 07:01:26 PMSpet se vmešavaš v razmerja apemaya, ampak naj ti bo. Kdaj pa sem se še? A spet kaj ne vem?
Ali lahko to izraza moj odnos do fanta zgoraj omenjene prijateljice. Vsi mi pravijo naj se ne vmesavam v to kar ima ona z njim, jaz nje ne razumem in mi gre vsa situacija na zivce. In sem ji ze nekajkrat rekla, da se ne morem delat, da mi je nekdo vsec, ce mi ni. Verjetno tudi te sanje opisujejo posredno vcerajsnje dogodke.
Quote from: apemaya on January 03, 2008, 07:34:16 PMQuote from: Regina on January 03, 2008, 07:01:26 PMSpet se vmeava v razmerja apemaya, ampak naj ti bo. Kdaj pa sem se e? A spet kaj ne vem?Quote from: apemaya on November 01, 2007, 03:34:42 PMAli lahko to izraza moj odnos do fanta zgoraj omenjene prijateljice. Vsi mi pravijo naj se ne vmesavam v to kar ima ona z njim, jaz nje ne razumem in mi gre vsa situacija na zivce. In sem ji ze nekajkrat rekla, da se ne morem delat, da mi je nekdo vsec, ce mi ni. Verjetno tudi te sanje opisujejo posredno vcerajsnje dogodke.
Quote from: Regina on January 03, 2008, 07:01:26 PMSpet se vmeava v razmerja apemaya, ampak naj ti bo. Kdaj pa sem se e? A spet kaj ne vem?
Spet se vmeava v razmerja apemaya, ampak naj ti bo.
Quote from: Regina on January 03, 2008, 07:52:46 PMQuote from: apemaya on January 03, 2008, 07:34:16 PMQuote from: Regina on January 03, 2008, 07:01:26 PMSpet se vmešavaš v razmerja apemaya, ampak naj ti bo. Kdaj pa sem se še? A spet kaj ne vem?Quote from: apemaya on November 01, 2007, 03:34:42 PMAli lahko to izraza moj odnos do fanta zgoraj omenjene prijateljice. Vsi mi pravijo naj se ne vmesavam v to kar ima ona z njim, jaz nje ne razumem in mi gre vsa situacija na zivce. In sem ji ze nekajkrat rekla, da se ne morem delat, da mi je nekdo vsec, ce mi ni. Verjetno tudi te sanje opisujejo posredno vcerajsnje dogodke. upssstorej je sporocilo jasno!
Quote from: apemaya on January 03, 2008, 07:34:16 PMQuote from: Regina on January 03, 2008, 07:01:26 PMSpet se vmešavaš v razmerja apemaya, ampak naj ti bo. Kdaj pa sem se še? A spet kaj ne vem?Quote from: apemaya on November 01, 2007, 03:34:42 PMAli lahko to izraza moj odnos do fanta zgoraj omenjene prijateljice. Vsi mi pravijo naj se ne vmesavam v to kar ima ona z njim, jaz nje ne razumem in mi gre vsa situacija na zivce. In sem ji ze nekajkrat rekla, da se ne morem delat, da mi je nekdo vsec, ce mi ni. Verjetno tudi te sanje opisujejo posredno vcerajsnje dogodke.
Regina,res nimas slabega spomina, si pa malce smotana Res si kot moja slaba vest
No, ce tole sprejmemo za OK, potem ima oseba pod mojo kolegico (a je to fer, a ne) avto star vec kot 20let