Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
GIBANJE LUNE IV.
Andres:
Tudi forum nam je danes enkrat že dol padel. Na srečo samo za par minut.
Andres
Princes:
Ne predstavljam si, da bi bila brez foruma. To enostavno ne gre ;D
Tea:
Retro, mrki ipd.... tudi jaz sem dol padla ;D
24 januar je že danes in četrtek, ko luna upada in je v znamenju Leva ... ob 15.49 vstopi v znamenje Device
Danes je poseben dogodek, ravno zdajle Venera prestopa v znamenje Kozoroga ....
Drugače pa izkoristite lep dan ....
čeprav padajoča luna v devici, pa z lepim aspektom trigona na Venero, bo v popoldanskem času dala tudi možnost nekaj ustreznih nakupov, ki bodo premišljeni /venera v kozorogu/ in seveda naj gre za drobne malenkosti za gospodinjstvo ali vsakdanje pripomočke /merkur/.
Jaz moram kupit lovilec vlage ;D ;D
mavrica:
Dobro jutro!
Eni smo malo bolj pozni...bolj po penzionistično...zadnje cajte bi samo spala...očitno spravljam not vse neprespane noči iz dežursev zadnjih 25 let.
Tale lunca danes, pa se meni na en konc gugalnice vsede, še dobro, da jo trigon venere in sekstil marsa podpre, da se preveč ne zagunca...bo boljše čez mesec dni, ko bo še mars direkten...moram kuhinjo porihtat.
Zunaj pa prekrasen sončen dan. Mejte se vsi skupaj kar se da lepo.
Tea:
;D Zdajle mi je padlo na misel, da je 2. februarja že pustna sobota. Pa grem gledat kje je luna ... ja kje drugje kot v Strelcu ;D
Me vleče v Benetke na beneški karneval. Uh, aspekti so kar dobri čez dan, tko da bom dala pot pod noge. Hm, moj dragi je predlagal prevoz z vlakom ... ampak tole ne verjamem da bi sprejela, kajti luna je v opozicijo na Mars, ki bo aktualna v času po 18 uri ... hm alpa če prideva prej domov.
Mrk je preblizu, da bi se ta dan vozila ravno z vlakom ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version