Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

GIBANJE LUNE IV.

<< < (28/60) > >>

Tea:
Še pridete na vrsto ... nič bat  ;D :P

klarus:
sam da mam za naki časa mir s sco luno ::)
takrat sem najbolj tečna, nervozna..sam sikala bi ;D

sonck:
Evo Dvojčica se javlja... ;)
Ja se je res kar veliko dogajalo v prejšnjem letu...začelo pa se je že marca 06 ( pogodba o nakupu hiške, v katero sva se potem vselila junija 07), pa zaroka junij 06, pa poroka junij 07...skratka kar veliko sprememb...tako kot že veste sem jaz dvojčica, on pa je strelec, tako, da lahko napišem v imenu dveh znamenj  ;D ;D.
Sedaj pa mrk pride na moj ASC ( vodnar), kot pravi Tea, bo malo prevetril zadevo...no se že veselim..je fajn da jo bo...hočem nove stvari v življenje  :)

Lp, S

bilka:

--- Quote from: Tea on February 06, 2008, 06:07:00 AM ---
Za tiste, ki ste rojeni v znamenju Vodnarja, za vse ki imate v tem znamenju AS, ali pa kakšen drug planet ali pomembno točko, bo to leto leto "prepiha", leto novih priložnosti in drugačnih usmeritev, življenja, ki ste ga vajeni.

--- End quote ---

mislim, da za mene nič od tega ne drži. saj ne vem ali naj bom vesela ali ne. torej ne bo nekih burnih sprememb na nobenem področju, ali kako?

klarus:

--- Quote from: Tea on February 06, 2008, 06:07:00 AM ---Za tiste, ki ste rojeni v znamenju Vodnarja, za vse ki imate v tem znamenju AS, ali pa kakšen drug planet ali pomembno točko, bo to leto leto "prepiha", leto novih priložnosti in drugačnih usmeritev, življenja, ki ste ga vajeni.

Za vsa ostala fiksna znamenja /bike, škorpijone/, ki jim bo mrk delal kvadrat na pomemben planet ali točko pa bo leto aktivnega premikanja v nepričakovane smeri. Za leve malo manj, oni bodo bolj pod vtisom, da bodo drugi povzročili spremembo in se ji bodo morali prilagoditi. Bodo pa zato toliko bolj aktivni v avgustu, ko bo sončni mrk v njihovem znamenju.

--- End quote ---
juhu ::) ;D

točka duha, luna..pa moja gužva v sco

kaj češ lepšega ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version