Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
GIBANJE LUNE IV.
apemaya:
Se pridruzujem cestitkam, Reginca! :)
Grem stavit, da bos super babica! ;)
Regina:
Oooo, hvala vsem za čestitke. Malo sem še "out" in skoraj ne morem dojet, ampak tako vesela, da se mi vse smeji. :D
Tita:
--- Quote from: Tea on February 06, 2008, 06:07:00 AM ---Danes je 6.februar, padajoča luna v znamenju Vodnarja
Cel dan nas bo spremljal retrogradni merkur, ki se bo "poljubil" s soncem ob 19.19 uri, torej bodo besede imele precejšnjo težo. Ravno tako pisanje in druga intelektualna opravila, prav mogoče pa je, da se boste podali v urejanje uradnih zadevšn.
Ne smemo pa pozabiti, da je Merkur retrograden, torej uredite tisto za nazaj, tisto kar morate, počistite papirje in dokončajte začeto delo.
--- End quote ---
Sem se držala navodil in sem sedaj poročila pisala, moram le še en esej napisat in opravim z neko zadevo......je pa treba jutri zgodaj vstati, za dober esej pa še par idej dobiti, tako da za danes zaključujem. :D
Tea:
--- Quote from: Regina on February 06, 2008, 08:16:36 PM ---Oooo, hvala vsem za čestitke. Malo sem še "out" in skoraj ne morem dojet, ampak tako vesela, da se mi vse smeji. :D
--- End quote ---
REGINA ČESTITKE
bik7:
Reginca čestitke še z moje strani ni ki se zgodi da babica postaneš. Še en lep dogodek. :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version