Author Topic: GIBANJE LUNE IV.  (Read 91144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: GIBANJE LUNE IV.
« Reply #195 on: February 18, 2008, 05:45:32 AM »
18. februar je že danes in rastoča luna v Raku oz. ob 19.52 vstopi v znamenje Leva. Do takrat pa bo namreč v praznem teku, ravno tako še sonce, ki jutri ob 7.49 vstopi v znamenje Rib

Kot sem že omenila imamo 21.2. lunin mrk ....... torej bolj kot ne "mrkast dan"

Čas za notranjo poglobitev, reševanje notranjih čustvenih napetosti ... zelo težko bomo kaj premaknili naprej, če pa že, potem ne bo vredno. Ustavite se in poglejte v sebe. Najdite tisto, kar je vaše, tisto pot, ki je vaša, prebrskajte, odvrzite .....

Uživajte v teh dneh, ko se boste ukvarjali sami s seboj ...
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #196 on: February 19, 2008, 08:11:14 AM »
19 februar ... rastoča luna v znamenju Leva

Danes ob 7.49 je sonce vstopilo v znamenje Rib ...VSEM RIBAM VSE NAJBOLJŠE

Do 11.27 opozicija lune na še vedno retrogradnega Merkurja zahteva izredno pazljivost na cestah in v prometu, pa tudi pri komunikaciji ...... bližajoči lunin mrk pa lahko seveda doda svoje.

Sonce v sektilu na Plutona bo aspekt dovršil ob 23.44, torej večerne ure lahko namenimo čiščenju in revitalizaciji. Pospravite kontejnerje, kante za smeti, pa tudi svoje notranje smetišče ....

Lep dan vam želim
www.Astro-Star.net

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #197 on: February 19, 2008, 10:18:51 AM »
Jaz ne vem kaj je to, ampak meni se že ves dan smeji in se tako dobro počutim, skoraj tako, kot da bi bila zaljubljena, pa (na žalost) nisem. :D Mogoče pa obdobje ribic dobro name vpliva, ker sem rakica. Upam, da bom jutri po izpitu še vedno nasmejana.  :P Pa sedaj še retrogardnosti ni, le še lunin mrk preživimo in uživamo. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #198 on: February 19, 2008, 10:35:55 AM »
Uživaj pikica, si po mojem ena izmed redkih, ki se ji v tem " čudnem " obdobju smeji  ;)  :D meni seka Saturn na Luno..vsaj mislim, da lahko njemu pripišem moj zoprni prehlad in kašelj, ki se vleče že drugi teden...čeprav sem sama zelo trdnega zdravja drugače..a bo že minilo.

se mi zdi, da v zadnjih tedni vsi nekaj razčiščujejo, so čustv. še posebej občutljivi, napeti in na splošno v slabši psih. in fizič. kondiciji...jaz nisem nobena izjema, a za dežjem vedno posije sonce  :D

Taja

p.s. vso srečo na izpitu  ;)

Offline klarus

• Mojster
« Reply #199 on: February 19, 2008, 10:51:22 AM »
Jaz ne vem kaj je to, ampak meni se že ves dan smeji in se tako dobro počutim, skoraj tako, kot da bi bila zaljubljena, pa (na žalost) nisem. :D Mogoče pa obdobje ribic dobro name vpliva, ker sem rakica. Upam, da bom jutri po izpitu še vedno nasmejana.  :P Pa sedaj še retrogardnosti ni, le še lunin mrk preživimo in uživamo. :D
itak da boš jutr še bol nasmejana....men se tud tale teden sam smeji ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #200 on: February 19, 2008, 11:14:21 AM »
Uživaj pikica, si po mojem ena izmed redkih, ki se ji v tem " čudnem " obdobju smeji  ;)  :D meni seka Saturn na Luno..vsaj mislim, da lahko njemu pripišem moj zoprni prehlad in kašelj, ki se vleče že drugi teden...čeprav sem sama zelo trdnega zdravja drugače..a bo že minilo.

se mi zdi, da v zadnjih tedni vsi nekaj razčiščujejo, so čustv. še posebej občutljivi, napeti in na splošno v slabši psih. in fizič. kondiciji...jaz nisem nobena izjema, a za dežjem vedno posije sonce  :D

Taja

p.s. vso srečo na izpitu  ;)

Hvala, hvala.

No, jaz sem imela tam od septembra kar nekaj težav z zdravjem (kar vneto grlo septembra, 2 tedna rahle vročine, rahlo vneto grlo decembra in na sploh tako slabše počutje), sem si pa potem konec decembra (končno) kupila vitamine (pač ni toliko raznovrstnega sadja pozimi na voljo) in jih skoraj vsak dan jem in je z zdravjem bolje. Potem sem enkrat sredi januarja začela malce več telovaditi, ampak zaenkrat le doma, da ne zakrnim. :)

Tole, da za dežjem pride sonce, je pa itak res, včasih je le deževno obdobje malce daljše, kot bi si želeli. :D
Moja astro karta:

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #201 on: February 19, 2008, 11:17:26 AM »
itak da boš jutr še bol nasmejana....men se tud tale teden sam smeji ;D

Mogoče zato, ker si vodno znamenje? Ali imaš pa ugodne položaje planetov. To bi bolj ostali vedeli, ker se bolj spoznajo.
Moja astro karta:

Offline klarus

• Mojster
« Reply #202 on: February 19, 2008, 11:53:59 AM »
mam 5. planetov v vodnih znamenjih ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #203 on: February 20, 2008, 07:15:46 AM »
Naj bo kar hoče luna mi skuz okno sveti in me uspava spal ku top in se naspal danes pa pun energije.
Theta Practitioner™

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #204 on: February 20, 2008, 10:21:38 AM »
 ;) daan,

vprašanje bi imela...v naslednjem tedni naj bi se dobili z mizarjem, da dorečemo za omare ( on izmeri, pove kdaj bi to lahko naredil in seveda ceno določi), pa sedej gledam za datum malo kdaj...ker gre za kar velik projekt, ki naju bo kar nekaj tudi stal - tukaj ne bi rada delala napak. Gledala sem 25.02, ima luna lepe aspekte ta dan ampak ravo v ravno v času, ko se naj bi mi dobili ( od 15h naprej) je v PT...kaj pa mogoče torek?? bi bilo to kaj bolje? Takrat smo že po luninem mrku, ne vem pa če ni še vseeno prekmalu??

Hvala za pomoč in upam, da ste vi kaj boljše volje, jaz sem danes prav slaba...

Lp, S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #205 on: February 20, 2008, 10:30:04 AM »
;) daan,

vprašanje bi imela...v naslednjem tedni naj bi se dobili z mizarjem, da dorečemo za omare ( on izmeri, pove kdaj bi to lahko naredil in seveda ceno določi), pa sedej gledam za datum malo kdaj...ker gre za kar velik projekt, ki naju bo kar nekaj tudi stal - tukaj ne bi rada delala napak. Gledala sem 25.02, ima luna lepe aspekte ta dan ampak ravo v ravno v času, ko se naj bi mi dobili ( od 15h naprej) je v PT...kaj pa mogoče torek?? bi bilo to kaj bolje? Takrat smo že po luninem mrku, ne vem pa če ni še vseeno prekmalu??

Hvala za pomoč in upam, da ste vi kaj boljše volje, jaz sem danes prav slaba...

Lp, S

No jaz vsekakor sem pristaš tega, da če gre za velike projekte, potem je bolje počakati marec, prvi mlaj in potem takrat začeti stvari.

www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #206 on: February 20, 2008, 10:33:13 AM »
a 07.03 popoldan bo OK.??

Hvala Tea. Lp, S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #207 on: February 20, 2008, 10:41:19 AM »
a 07.03 popoldan bo OK.??

Hvala Tea. Lp, S

počakaj da gre mars čez opozicijo s Plutonom ......torej vsaj 10 ali kakšen dan potem  :)
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #208 on: February 20, 2008, 10:44:49 AM »
 ;) hvala, bom probala tako narest...problem je samo, da arhitektka pritiska, ker želi projekt zaključit, kar vključuje tudi sestanek z mizarjem...pa na vsak način želi to imeti v naslednjem tednu - zato sem tudi spraševala za datum v naslednjem tednu...upam, da bo sprejela 10.03. - sicer se bova morala midva prilagodit  :-\

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #209 on: February 20, 2008, 10:51:53 AM »
Ja, če je projekt že v teku .... potem je pa itak vseeno ... saj ga zaključuješ ... če se ne motim
www.Astro-Star.net