Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
GIBANJE LUNE IV.
Tea:
18. februar je že danes in rastoča luna v Raku oz. ob 19.52 vstopi v znamenje Leva. Do takrat pa bo namreč v praznem teku, ravno tako še sonce, ki jutri ob 7.49 vstopi v znamenje Rib
Kot sem že omenila imamo 21.2. lunin mrk ....... torej bolj kot ne "mrkast dan"
Čas za notranjo poglobitev, reševanje notranjih čustvenih napetosti ... zelo težko bomo kaj premaknili naprej, če pa že, potem ne bo vredno. Ustavite se in poglejte v sebe. Najdite tisto, kar je vaše, tisto pot, ki je vaša, prebrskajte, odvrzite .....
Uživajte v teh dneh, ko se boste ukvarjali sami s seboj ...
Tea:
19 februar ... rastoča luna v znamenju Leva
Danes ob 7.49 je sonce vstopilo v znamenje Rib ...VSEM RIBAM VSE NAJBOLJŠE
Do 11.27 opozicija lune na še vedno retrogradnega Merkurja zahteva izredno pazljivost na cestah in v prometu, pa tudi pri komunikaciji ...... bližajoči lunin mrk pa lahko seveda doda svoje.
Sonce v sektilu na Plutona bo aspekt dovršil ob 23.44, torej večerne ure lahko namenimo čiščenju in revitalizaciji. Pospravite kontejnerje, kante za smeti, pa tudi svoje notranje smetišče ....
Lep dan vam želim
Tita:
Jaz ne vem kaj je to, ampak meni se že ves dan smeji in se tako dobro počutim, skoraj tako, kot da bi bila zaljubljena, pa (na žalost) nisem. :D Mogoče pa obdobje ribic dobro name vpliva, ker sem rakica. Upam, da bom jutri po izpitu še vedno nasmejana. :P Pa sedaj še retrogardnosti ni, le še lunin mrk preživimo in uživamo. :D
taja6:
Uživaj pikica, si po mojem ena izmed redkih, ki se ji v tem " čudnem " obdobju smeji ;) :D meni seka Saturn na Luno..vsaj mislim, da lahko njemu pripišem moj zoprni prehlad in kašelj, ki se vleče že drugi teden...čeprav sem sama zelo trdnega zdravja drugače..a bo že minilo.
se mi zdi, da v zadnjih tedni vsi nekaj razčiščujejo, so čustv. še posebej občutljivi, napeti in na splošno v slabši psih. in fizič. kondiciji...jaz nisem nobena izjema, a za dežjem vedno posije sonce :D
Taja
p.s. vso srečo na izpitu ;)
klarus:
--- Quote from: pikica on February 19, 2008, 10:18:51 AM ---Jaz ne vem kaj je to, ampak meni se že ves dan smeji in se tako dobro počutim, skoraj tako, kot da bi bila zaljubljena, pa (na žalost) nisem. :D Mogoče pa obdobje ribic dobro name vpliva, ker sem rakica. Upam, da bom jutri po izpitu še vedno nasmejana. :P Pa sedaj še retrogardnosti ni, le še lunin mrk preživimo in uživamo. :D
--- End quote ---
itak da boš jutr še bol nasmejana....men se tud tale teden sam smeji ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version