Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

5. Hisa

<< < (17/32) > >>

Tea:

--- Quote from: sonck on September 10, 2009, 10:27:53 AM ---Hvala Tea,

evo za tole kolegico sem ravno včeraj izvedela, da bosta imela fantka. V karti se to lepo vidi, sem se pa hotela prepričat, če prav razmišljam.
Ona ima vrh 5. hiše v dvojčku (moško znamenje), vladar, merkur pa je v tehtnici ( spet moško znamenje).

Kaj pa npr. takrat ko je vrh 5, 7 itd. v moškem znamenju in je potem vladar te hiše v ženskem znamenju...gledamo moč planetov...oz. kaj pretehta??

Hvala in Lp,

S

--- End quote ---

Merkur ne označuje spola .............. pa tudi tehtnica je ženska energija

Ne smeš mešati pozitivnih in negativnih znamenj

sonck:

--- Quote from: Tea on September 10, 2009, 12:39:09 PM ---

evo za tole kolegico sem ravno včeraj izvedela, da bosta imela fantka. V karti se to lepo vidi, sem se pa hotela prepričat, če prav razmišljam.
Ona ima vrh 5. hiše v dvojčku (moško znamenje), vladar, merkur pa je v tehtnici ( spet moško znamenje).

Kaj pa npr. takrat ko je vrh 5, 7 itd. v moškem znamenju in je potem vladar te hiše v ženskem znamenju...gledamo moč planetov...oz. kaj pretehta??

Hvala in Lp,

S

--- End quote ---

--- End quote ---

Aha, potem tega nisem prav razumela...oz. sem imela napačno informacijo, ker jaz sem prav po tem gledala...
Bom vajo ponovila po info., ki si mi jih dala :-) Hvala Tea. :-*

Lp, A

Tea:

--- Quote from: sonck on September 10, 2009, 09:35:14 PM ---
--- Quote from: Tea on September 10, 2009, 12:39:09 PM ---

Hvala in Lp,

S

--- End quote ---

--- End quote ---

Aha, potem tega nisem prav razumela...oz. sem imela napačno informacijo, ker jaz sem prav po tem gledala...
Bom vajo ponovila po info., ki si mi jih dala :-) Hvala Tea. :-*

Lp, A

--- End quote ---

Saj se gleda tudi to, vendar je vedno prva energija planeta, ki vlada znamenju ne znamenje kot tako.

Sicer pa lahko organziramo kar tečaj ........

sonck:
 ;) seveda...jaz bom rabila nadaljevalnega...samo da še osnove dobro utrdim..

Tea:

--- Quote from: sonck on September 14, 2009, 09:17:49 PM --- ;) seveda...jaz bom rabila nadaljevalnega...samo da še osnove dobro utrdim..

--- End quote ---

ok ... potem pa le  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version