O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot IV del
Tita:
Lepo si odpočij in si naberi nove energije!!!
kasandra:
Čau, Tar_Mar!
Ali morda veš, za kak dober tečaj tarota?.....sem novinka s temi kartami, pa bi želela to malo bolj znati.....
Sicer pa ti želim oh in sploh prijeten prvi teden v marcu!
Kasandra :o
Mojzes:
--- Quote --- ALI SPREJMEŠ TAROT ALI ON SPREJME TEBE. ALI GA VEŠ ALI GA NE VEŠ. ALI GA RAZUMEŠ ALI NE.
--- End quote ---
to je prezanimiv napisan, krasno
sonck:
Tar_Mar,
vprašanje... v mislim imam eno potovanje - za prvomajske počitnice, križarjenje, kako se kaže po kartah, naj rezerviram ? Ali naj izberem kaj drugega?? Je nekaj novega, še nikoli nisva ne jaz ne partner bila na ladji, zato ne želim biti negativno presenečena...no pa še prav poceni ni ;) :).
Hvala in Lp,
S
sonck:
--- Quote from: tar_mar on March 05, 2008, 03:17:34 PM ---
--- Quote from: sonck on March 04, 2008, 10:41:16 AM ---Tar_Mar,
vprašanje... v mislim imam eno potovanje - za prvomajske počitnice, križarjenje, kako se kaže po kartah, naj rezerviram ? Ali naj izberem kaj drugega?? Je nekaj novega, še nikoli nisva ne jaz ne partner bila na ladji, zato ne želim biti negativno presenečena...no pa še prav poceni ni ;) :).
Hvala in Lp,
S
--- End quote ---
Ja. trenutno si v dvomih ali naj ali ne. Bosta šla in bo res čudovito potovanje, ki pa ti bo izpraznilo denarnico. Zelo.
Tar_Mar
--- End quote ---
Hi, Hi,
ja res se nama bo denarnica izpraznila v roku 1-2 mesecev...pa ne samo zaradi potovanja...predvsem zaradi omar, ki jih bova dala delat...konec tedna mizar pove za ceno...se že zdaj bojim kolikšna bo - ampak kaj čmo - omare rabimo ;D :D
Hvala in Lp,
S
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version