Filozofija, religija in družbena problematika > Aktualno v družbi
Biometeorološka napoved
Tita:
Ojoj, pa že to noč sem slabo spala in sem mislila, da se vsaj to naspim.
Sem pa danes kar parkrat čutila tale pritisk. Nizek meni ne paše.
bik7:
Četrtek, 31. januarja 2008, ob 7. uri
Napoved vpliva vremena na počutje
Vremenski vpliv bo v četrtek sprva obremenilen, z vremenom povezane težavebodo pogoste. Obremenitev bo popoldne ponehala in prehodno bo vpliv ugoden.Spanje občutljivih ljudi bo v noči na petek moteno.
Uf že danes sn spal slabo. Ta bikovska razvada z grlom me kr matra. Bommogu spit ki svežih jajc, da bom mel boljši glas.
Iza:
Al pa malo kalcija & magnezija dodaj. Sem imela tudi jaz par dni nazaj glas ko kaka gejša.
Dokler še lahko tipkamo, je še vse v redu; te dni jih ogromno leži v postelji z hudo visoko vročino....
Lep dan!
Iza
klarus:
--- Quote from: bik7 on January 31, 2008, 06:52:18 AM ---Četrtek, 31. januarja 2008, ob 7. uri
Napoved vpliva vremena na počutje
Vremenski vpliv bo v četrtek sprva obremenilen, z vremenom povezane težavebodo pogoste. Obremenitev bo popoldne ponehala in prehodno bo vpliv ugoden.Spanje občutljivih ljudi bo v noči na petek moteno.
Uf že danes sn spal slabo. Ta bikovska razvada z grlom me kr matra. Bommogu spit ki svežih jajc, da bom mel boljši glas.
--- End quote ---
al pa suhe slive......za kronične probleme z grlom..je pa ful dobro, da vsako jutro daš v usta požirek hladno stinjenega olja....in ga žvkljaš po ustih vsaj 10 min...na olje se vežejo toksini, ki so v ustni votlini...seveda to izpljuneš ven...
drugo hje pa(zdej je malo pozno) v jeseni nabereš kostanj(pa ne un, ko je za kuhanje) ga olupiš in posušiš....ko je suh, ga zmleješ v prah...vsak dan oz ko te pač muči grlo..osliniš prst..potapkaš po prahu in daš v usta....ker pa je to zelo grenko...daš čimbolj zadaj jezika....
bik7:
Ups to bomo pa provali. Grenko mi je všeč še posebno če je v šnopčku. hihihihi ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version