Filozofija, religija in družbena problematika > Aktualno v družbi
Biometeorološka napoved
bik7:
A ja pa še to. Je prvi kamen za bike ki jim grlo ponavadi nagaja če sem si ki prav zapomnu iz astro.
hihihi ;D :D
klarus:
--- Quote from: bik7 on January 31, 2008, 02:22:18 PM ---Ups to pa je neki. Hvala ti za izčrpno poročilo meni laiku za kamne. So mi pa všeč in kamor pridem mi kak ostane v rokah. Mislim, da zdej vem kam se obrnt ko bom rabu kaki nasvet.
Fala pa lep dan bik7
--- End quote ---
ma nisem nevem kaki ekspert ::) ......neki vem, poznam pa dva maherja na tem področju in ponavadi njima težim....
tale sestavek je pa iz knjige t. prtetnerja enciklopedija zdravilnih kamnov in mineralov.....
je zelo zanimivo, ka določeno kamenje pomaga pri zdravljenju :D
za hišo zdravja je pa potrebno itak gledat 6. hišo in še en cel kup podrobnosti ;D
Tita:
--- Quote from: bik7 on January 31, 2008, 06:52:18 AM ---Četrtek, 31. januarja 2008, ob 7. uri
Napoved vpliva vremena na počutje
Vremenski vpliv bo v četrtek sprva obremenilen, z vremenom povezane težavebodo pogoste. Obremenitev bo popoldne ponehala in prehodno bo vpliv ugoden.Spanje občutljivih ljudi bo v noči na petek moteno.
Uf že danes sn spal slabo. Ta bikovska razvada z grlom me kr matra. Bommogu spit ki svežih jajc, da bom mel boljši glas.
--- End quote ---
Madre mia, a še ena neprespana noč me čaka??? ;)
bik7:
Petek, 1. februarja 2008, ob 7. uri
Napoved vpliva vremena na počutje
Vremenska obremenitev se bo v petek krepila, z vremenom povezane težave bodo vse bolj pogoste, krepili se bodo tudi nekateri bolezenski znaki. Spanje v noči na soboto bo moteno. Priporočamo večjo previdnost.
Vozite previdno še posebno ko ste v posli, da ne bo kakega karambola. Grlo me še zmeraj boli.
Bliža se novo leto po kitajskem horoskopu. Bo treba kupit rdeče tangice podganam za srečo, ki jim bo pripadalo naslednje leto.
Moji bom lsigurno kupu sn spil dva bilobila da ne bom pozabu. Nikjer nism dobu genkota da bi si oparek prpravu in na praznik ne pozabu. :D ;D
Kje pa se ga da dobit. ??? ???
Tita:
joj, joj, joj, jaz RES ne bi še eno noč slabo spala :-\ pa grlo me je tudi pozno popoldne začelo boleti
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version