Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo
Anonymous:
Menim, da se je naš forum preveč razbohotil v določenih temah, ki ne sovpadajo z SS-simbolom. V mislih imam razno razne jezikovne tečaje in in "igre". Osebno sem mnenja, da je boljse, ce je forum "cist", ne pa golaž vseh primesi. Astrološki okvirji, vedeževanje, sanje ipd. Samo na tem bi delala.
Moje mnenje, razumem pa, da vsakega nekaj, a ne ...
Azra
Tea:
Azra jaz te popolnoma razumem, tole pa pišem brez posvetovanja z Andresom in Regino, torej je samo moje mnenje.
Igre in jezikovni tečaji so pod rubriko Razvedrilni program foruma. Torej če je nekemu članu to razvedrilo, potem ni razloga da bi bil nek jezikovni tečaj, ali pa igra, ali pa uganka, ali pa poslušanje pesmi za vsebino foruma kaj škodljivega.
Vsebina foruma v osnovi ostaja zasnovana kot je bila ... torej to so teme, ki dajo težo foruma in zaradi teh tem smo tudi na tem forumu. V tistih temah vsa z Regino kot moderatorki precej "strogi", kot je rekla Apemaya. ;D ;) Andres pa bedi nad tem, da forum ne izgubi svoje kvalitete in svojega namena.
Vse ostalo pride ven, pa odide v pozabo ... ;D če se ne motim je v tisti rubriki pod razvedrilo bilo že vse sorte. Očitno kakšen planetarni vpliv, ki je pomešal kamne okrog sonca ... ;D
Bi pa seveda tudi jaz raje in bolj z veseljem spremljala naše člane, da bi se bolj posvetili temam ki obsegajo naslov foruma: Torej NENAVADNO ...
Anonymous:
--- Quote from: Anonymous on February 14, 2008, 03:04:19 PM ---Menim, da se je naš forum preveč razbohotil v določenih temah, ki ne sovpadajo z SS-simbolom. V mislih imam razno razne jezikovne tečaje in in "igre". Osebno sem mnenja, da je boljse, ce je forum "cist", ne pa golaž vseh primesi. Astrološki okvirji, vedeževanje, sanje ipd. Samo na tem bi delala.
Moje mnenje, razumem pa, da vsakega nekaj, a ne ...
R:
Mogoče bi treba narediti grupe bolj jasne kaj kam spada, seveda pa povdarek na temah, na katerih je zasnovan ta forum. Sicer pa o tem se naj vprašajo tisti, ki plačujejo drago ta forum in koliko placa mu namenjajo in namravajo dati za denar in kaj vse "plačati" na njem. Torej stvar urednika in uredniške politike.
--- End quote ---
Tea:
Očitno da mrki delujejo, pa retro planeti tudi ;D ;)
Ste se člani odločili dati kakšno svojo pripombo, kar je seveda dobrodošlo. Imamo sicer knjigo pohval in pritožb, očitno pa je aktualna tudi anonimna priložnost.
Počakajmo Portirja, člani pa lahko date medtem konkretne predloge ;D
Lep dan vam želim
Tea:
Aja še tole
Forum ima temnejše naslove s temami, ki so tudi botrovale ustanovitvi foruma. Nisem zasledila, da bi kdo imel težave najti pravo "sobo" :D
Lep dan
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version