Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo
Anonymous:
Poslala sem ga v tri krasne. Oba. Hočem za svoj zid. Poln kufer imam vsega in vseh. Občutek imam kot da sem tempirana bomba. Tudi jaz hočem brezskrbno življenje, z neko rezervo na trr.
Tako so me razjezili, da bi se skrila za svoj zid in tam ostala. Teoretično vem vse: da sem morala slišati te zadeve, da je dejansko samo ogledalo mene in mojih prepričanj, blablabla. Sita sem že tega.
Anonymous:
Lahko Theta Healing res pomaga?
bik7:
--- Quote from: Anonymous on March 17, 2011, 01:41:16 PM ---Poslala sem ga v tri krasne. Oba. Hočem za svoj zid. Poln kufer imam vsega in vseh. Občutek imam kot da sem tempirana bomba. Tudi jaz hočem brezskrbno življenje, z neko rezervo na trr.
Tako so me razjezili, da bi se skrila za svoj zid in tam ostala. Teoretično vem vse: da sem morala slišati te zadeve, da je dejansko samo ogledalo mene in mojih prepričanj, blablabla. Sita sem že tega.
--- End quote ---
na pravi poti si
bik7:
--- Quote from: skorpijonka on March 15, 2011, 08:44:11 PM ---Spet sem se zredila...pa samo 12 dni do maratona....
Popizdila bom....
>:( >:( >:( >:( >:( :'( :'( :'(
--- End quote ---
Ti pa popizdila hehehehe kak maraton pa bo to.
Anonymous:
Pogrešala nisem doma dokler nisi stran odšel in nikoli slišala pesmi dokler je nisi ti z menoj zapel <3
Zaljubljena. ang:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version