Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo

<< < (481/499) > >>

Anonymous:
Vse je za mano, veliko težkega, zato sploh komentiram.

bik7:
Veliko opevana ljubezn. Prepričan sem, da ljubezn obstaja. Predvsem pa prvenstveno obstaja ljubezn do samega sebe. Lahko rečete, da je to egoizem ali kar hočete vendar kdor sebe ne ljubi tudi drugih ne more ljubit. Na žalost pa je tako, da za to veličastno besedo, ki ponazarja nekaj neponovljivega skrivamo čisto druge stvari. Tu je pa velika napaka in tu so bolečine. Zakaj ker polagamo našo ljubezn drugemu in od njega nekaj pričakujemo. Ko daješ ljubezn ne pričakuješ nič nazaj in s tem tudi potem ne moreš biti razočaran. Če nisi razočaran zakaj potem taka nesreča in taka bolečina. Seveda pa smo nazaj tam kjer za to besedo skrivamo naše strahove našo nemoč. Me pretepa pa ga vseeno ljubim. Obemem pa okoli pravi kako ji je hudo je to ljubezn? Ne to je strah, da boljšega ne more dobit ker si misli boljšega ne zasluži. Tu mamo vzorcev in vse ostale navlake, s katero bi morali napravit čistko.

Ljubi in uživaj v ljubezni pa naj bo taka kot je. Vsak ma pravico do svoje ljubezni in vsak naj jo ima.

Pa zanima me vaša interpretacija kaj je sploh ljubezn do partnerja.

Maja:
Bik, ti imaš vedno pravo mnenje.  ;)

Ljubezen do partenerja ... Partnerstvo mora biiti osvobojajoče, ne kot kletka. In ljubezen, ki ti jo nekdo pokloni - to je dar. In on sam izbira, če jo bo poklonil ali ne. Če je noče, potem ... Mislim, da je naprej logično.

Popolno partnerstvo je tako, v katerem sta oba partnerja še vedno individuuma, vsak s svojimi interesi, ampak hodita po skupni poti, se dopolnjujeta ...

bik7:

--- Quote from: Maja on April 18, 2011, 09:22:21 PM ---Bik, ti imaš vedno pravo mnenje.  ;)

Ljubezen do partenerja ... Partnerstvo mora biiti osvobojajoče, ne kot kletka. In ljubezen, ki ti jo nekdo pokloni - to je dar. In on sam izbira, če jo bo poklonil ali ne. Če je noče, potem ... Mislim, da je naprej logično.

Popolno partnerstvo je tako, v katerem sta oba partnerja še vedno individuuma, vsak s svojimi interesi, ampak hodita po skupni poti, se dopolnjujeta ...

--- End quote ---

To je moje mnenje ni pa nikoli nujno, da je pravo. heheheheh

Anonymous:
Bik7 in Maja, odlično sta napisala.

Se lahko podpišem pod oboje.
 ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version