Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350348 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #135 on: February 14, 2008, 09:47:19 AM »
če maš spodaj sexi žabe je  8) 8)

te se bolj burijo domisljijo :D

Anonymous

• Guest
« Reply #136 on: February 14, 2008, 09:58:19 AM »
Vse ženske ste posebej lepe in privlačne v krilu.

Anonymous

• Guest
« Reply #137 on: February 14, 2008, 01:44:06 PM »
Ni glih kikelca, je dolgo žametno krilo.

Upam, da ni prepiha. :)

Anonymous

• Guest
« Reply #138 on: February 14, 2008, 01:50:50 PM »
o kako dobra je bila pravkar kitajska hrana  :P jutri pa spet  8)

Anonymous

• Guest
« Reply #139 on: February 14, 2008, 02:38:45 PM »
Če nosiš kiklcu moraš bt spodi brez čene je brez haska. Mislim brez hlačk ne brez ......
Glej škote spodaj brez hlačk in maju zelu zimu trde.

Anonymous

• Guest
« Reply #140 on: February 14, 2008, 03:04:19 PM »
Menim, da se je naš forum preveč razbohotil v določenih temah, ki ne sovpadajo z SS-simbolom. V mislih imam razno razne jezikovne tečaje in in "igre". Osebno sem mnenja, da je boljse, ce je forum "cist", ne pa golaž vseh primesi. Astrološki okvirji, vedeževanje, sanje ipd. Samo na tem bi delala.
Moje mnenje, razumem pa, da vsakega nekaj, a ne ...

Azra

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #141 on: February 14, 2008, 03:36:27 PM »
Azra jaz te popolnoma razumem, tole pa pišem brez posvetovanja z Andresom in Regino, torej je samo moje mnenje.

Igre in jezikovni tečaji so pod rubriko Razvedrilni program foruma. Torej če je nekemu članu to razvedrilo, potem ni razloga da bi bil nek jezikovni tečaj, ali pa igra, ali pa uganka, ali pa poslušanje pesmi za vsebino foruma kaj škodljivega.

Vsebina foruma v osnovi ostaja zasnovana kot je bila ... torej to so teme, ki dajo težo foruma in zaradi teh tem smo tudi na tem forumu. V tistih temah vsa z Regino kot moderatorki precej "strogi", kot je rekla Apemaya.  ;D ;) Andres pa bedi nad tem, da forum ne izgubi svoje kvalitete in svojega namena.

Vse ostalo pride ven, pa odide v pozabo ...  ;D če se ne motim je v tisti rubriki pod razvedrilo bilo že vse sorte. Očitno kakšen planetarni vpliv, ki je pomešal kamne okrog sonca ... ;D

Bi pa seveda tudi jaz raje in bolj z veseljem spremljala naše člane, da bi se bolj posvetili temam ki obsegajo naslov foruma: Torej  NENAVADNO ...
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Anonymous

• Guest
« Reply #142 on: February 14, 2008, 03:41:09 PM »
Menim, da se je naš forum preveč razbohotil v določenih temah, ki ne sovpadajo z SS-simbolom. V mislih imam razno razne jezikovne tečaje in in "igre". Osebno sem mnenja, da je boljse, ce je forum "cist", ne pa golaž vseh primesi. Astrološki okvirji, vedeževanje, sanje ipd. Samo na tem bi delala.

R:

Mogoče bi treba narediti grupe bolj jasne kaj kam spada, seveda pa povdarek na temah, na katerih je zasnovan ta forum. Sicer pa o tem se naj vprašajo tisti, ki plačujejo drago ta forum in koliko placa mu namenjajo in namravajo dati za denar in kaj vse "plačati" na njem. Torej stvar urednika in uredniške politike.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #143 on: February 14, 2008, 03:45:13 PM »
Očitno da mrki delujejo, pa retro planeti tudi  ;D ;)

Ste se člani odločili dati kakšno svojo pripombo, kar je seveda dobrodošlo. Imamo sicer knjigo pohval in pritožb, očitno pa je aktualna tudi anonimna priložnost.

Počakajmo Portirja, člani pa lahko date medtem konkretne predloge  ;D

Lep dan vam želim
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #144 on: February 14, 2008, 03:48:49 PM »
Aja še tole

Forum ima temnejše naslove s temami, ki so tudi botrovale ustanovitvi foruma. Nisem zasledila, da bi kdo imel težave najti pravo "sobo"  :D

Lep dan
www.Astro-Star.net

Anonymous

• Guest
« Reply #145 on: February 14, 2008, 03:50:45 PM »

Azra
peskovnik je treba imet...kake potičke se dela, kakšne ajmerčke in lopatke se pa uporablja, je pa pač odvisno od želja ;D ;)

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #146 on: February 14, 2008, 03:54:49 PM »
Očitno da mrki delujejo, pa retro planeti tudi  ;D ;)

Ste se člani odločili dati kakšno svojo pripombo, kar je seveda dobrodošlo. Imamo sicer knjigo pohval in pritožb, očitno pa je aktualna tudi anonimna priložnost.

Počakajmo Portirja, člani pa lahko date medtem konkretne predloge  ;D

Lep dan vam želim

Sem bil vedno pristaš svobode in svobodnega delovanja. Torej se bo že iskazalo kaj je in kaj ni. Vsak naj skrbi za svoje in pomaga drugemu, če je mogoče pa bo zadeva tekla kot je doslej.
Vsak se je po svoje našel tukaj v NENAVADNEM položaju.

Tar_Mar

Anonymous

• Guest
« Reply #147 on: February 14, 2008, 05:55:39 PM »

Azra, popolno te razumem. Jaz te!!! In poglej. Jezikovni tečaji so tukaj, da se nekaj naučiš in nekaj od tega odneseš. Od pravopisja, od vaje, saj lahko tako neposredno vadiš! Tukaj res ne vidim razloga, zakaj ne bi spadal v temo SS!? ::) No, kakorkoli,  vsak ima svoje sanje in življenje! Seveda pa ostajami pri temah, kot so sanje, vedeževanje.

Pa tako sama vidiš, da je tam več zanimanja! ;D Jaz sem to pričel le kot intermezzo, Azra. Ne rabiš se bati, da bi jeziki prevzeli vse skupaj. Res ne!!! ;)

Azra, uživaj naprej in lep pozdravček! :)

Anonymous

• Guest
« Reply #148 on: February 14, 2008, 05:57:39 PM »

sem se pozabil podpisati pri prejšnem pisanju! ;D

Patrik! ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #149 on: February 14, 2008, 08:01:02 PM »

sem se pozabil podpisati pri prejšnem pisanju! ;D

Patrik! ;D

smo vedeli, da si ti, Patrik ;)

Nic ne skrbi, Azra! Nas bo se marsikaj prijelo pa minilo, ampak pomembne teme se bodo obdrzale. Morda se ne vemo, da nam bodo te teme, kdaj se prav prisle ;)
« Last Edit: February 14, 2008, 08:01:50 PM by Anonymous »