Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350541 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1515 on: January 31, 2010, 09:17:38 AM »
Ni vse v seksu in zakompleksanosti puhlih babnic, nekateri se ukvarjajo/ukvarjamo z bolj resnimi težavami.

S kakšnimi le, razsvetli nas  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1516 on: February 01, 2010, 09:59:50 AM »
čuden vikend  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1517 on: February 01, 2010, 10:08:53 AM »
Strah me je :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1518 on: February 01, 2010, 10:50:45 AM »
Strah me je :'(

vse bo še dobro, naj se ti srce napolni z ljubeznijo, ki bo izrinila strah  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1519 on: February 01, 2010, 03:55:57 PM »
Spet eden tistih dni, ko je vse, z mano vred na dnu... :'(

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #1520 on: February 02, 2010, 03:31:55 PM »
Ni vse v seksu in zakompleksanosti puhlih babnic, nekateri se ukvarjajo/ukvarjamo z bolj resnimi težavami.

če se ne zavedaš da je sex resna stvar. Vse zgledatako ker to jemljemo z levo roko in brez očutka. Pravi je velik del življenja in zelo pomemben. Tu se težave največkrat pojavijo ker tega resno ne jemljemo. je vrh energije ki se pretaka med dvema ki ju dopolnjuje in jim daje energijo in smisel za življenje. tak kot si v sexu tak si tudi v živlenju sej drugače tudi ne more bit.
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #1521 on: February 02, 2010, 08:48:56 PM »

če se ne zavedaš da je sex resna stvar. Vse zgledatako ker to jemljemo z levo roko in brez očutka. Pravi je velik del življenja in zelo pomemben. Tu se težave največkrat pojavijo ker tega resno ne jemljemo. je vrh energije ki se pretaka med dvema ki ju dopolnjuje in jim daje energijo in smisel za življenje. tak kot si v sexu tak si tudi v živlenju sej drugače tudi ne more bit.

Agree.

Anonymous

• Guest
« Reply #1522 on: February 03, 2010, 12:35:30 PM »

Ki to pomeni

Agree.

Anonymous

• Guest
« Reply #1523 on: February 04, 2010, 08:46:04 AM »
Tu se težave največkrat pojavijo ker tega resno ne jemljemo. je vrh energije ki se pretaka med dvema ki ju dopolnjuje in jim daje energijo in smisel za življenje.

Ojla, bik7 a mi nekaj poveš, če ta energija preplavlja samo enega kaj je potem? Če gre v nič, oziroma samo enega navdaja, ali po domače rečeno, njegove/njene energije te potegnejo, on/ona pa to zanika, kaj je potem?
Če te energije švigajo, zakaj samo v eno smer, zakaj se ne dopolnjujejo, ali je to tudi stvar našega ega, trme, ker tega nočemo? Ja pa še nekaj, podzavest in zavest, kje je tu zanka, imata te dve tudi kaj skupnega............joj še in še bi se dalo pisat.......................

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #1524 on: February 04, 2010, 05:24:42 PM »
Tu se težave največkrat pojavijo ker tega resno ne jemljemo. je vrh energije ki se pretaka med dvema ki ju dopolnjuje in jim daje energijo in smisel za življenje.

Ojla, bik7 a mi nekaj poveš, če ta energija preplavlja samo enega kaj je potem? Če gre v nič, oziroma samo enega navdaja, ali po domače rečeno, njegove/njene energije te potegnejo, on/ona pa to zanika, kaj je potem?
Če te energije švigajo, zakaj samo v eno smer, zakaj se ne dopolnjujejo, ali je to tudi stvar našega ega, trme, ker tega nočemo? Ja pa še nekaj, podzavest in zavest, kje je tu zanka, imata te dve tudi kaj skupnega............joj še in še bi se dalo pisat.......................

O tem bi se dalo dosti pisati in raspravljati. Vsak par pa je unikaten kot je vsak človek unikaten. Energija se pa vedno pretaka daje in prejemlje. Res je, da eni tudi energijo srkajo medtem ko jo drugi oddaja, To se odraža na vseh področjih in seveda tudi pri sexu. Je pa od vsakega posameznika odvisno kaj s to energijo dela daje in srka. Na tvojem mestu bi se poglobil in z nekom o tem podebatiral. Je pa za pravo presojo treba slišat obe plati zvona. Če pa gleamo to zadevo s tvoje strani bi ti pa tako svetoval. Kar tebe muči je to tvoja zadeva. Močno je prisoten tvoj ego in seveda je še ena zadeva o kateri se sprašujem. Zakaj daješ energijo in obenem se pritožuješ. Malo pobrskaj pri sebi kajti diši mi po ovisnosti od odnosov. Očitno to potrebuješ in to imaš. V nasprotnem primeru bi že zdavnaj naredila temu konec in seveda usmirila energijo drugam tam kjer ti bo vračana kot pričakuješ. No tu je še kup drugih stvari in o tem bi se blo zanimivo pogovarjat,

by bik7
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #1525 on: February 05, 2010, 12:30:43 PM »
Ja pa ne vem če je ravno tako.........težko bi midva tu presodla in  razsodla,
1- nisva sodnika,
2-ti meji na odvisnost?.....
Saj res, mogoče da..........
včasih je lahko in prav povedano, ali le v dani situaciji si lahko odgovoriš.......
Da se pritožujem, saj se nisem........nič mi ni odveč, kaj sem kaj rekla......ne..............torej, kratko malo, lahko podebatiramo, izpovemo svoja mnenja.......to je to, potem pa vsak naj vzame kar potrebuje, kar naj pusti......
Rekla bi sledeče, druga stran zvona, tega se pa ne da poslušat, je gluh oz. se napravil gluhega, tako mu ustreza, tudi pravilno je tako........ker se ne da vsega napisat, si lahko stvari samo na 1/2 obrazloži posledično..............je brez veze niti komentirat..............
ostala bo skrivnost, katero jo bosta dva človeka odnesla s seboj v grob, vsak svoj prav, kaj pa veš, mogoče tudi eno velikoooooooo ljubezen, katera se ni smela odvit, izživet in doživet.......tega pa jaz ne vem ...........pa tudi nikoli ne bom izvedela...........
jap....... :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1526 on: February 05, 2010, 02:40:04 PM »
Sita zmedenosti, pomanjkanja rdeče niti v življenju, ki manjka zadnje leto..stvari se počasi postavljajo na svoje mesto, le moji zmedi ni konca ne kraja..čustva medejo, vsake toliko do konca zmedejo, dan enak dnevu, pogrešanje se ne neha...mora.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #1527 on: February 05, 2010, 03:02:41 PM »
Ja pa ne vem če je ravno tako.........težko bi midva tu presodla in  razsodla,
1- nisva sodnika,
2-ti meji na odvisnost?.....
Saj res, mogoče da..........
včasih je lahko in prav povedano, ali le v dani situaciji si lahko odgovoriš.......
Da se pritožujem, saj se nisem........nič mi ni odveč, kaj sem kaj rekla......ne..............torej, kratko malo, lahko podebatiramo, izpovemo svoja mnenja.......to je to, potem pa vsak naj vzame kar potrebuje, kar naj pusti......
Rekla bi sledeče, druga stran zvona, tega se pa ne da poslušat, je gluh oz. se napravil gluhega, tako mu ustreza, tudi pravilno je tako........ker se ne da vsega napisat, si lahko stvari samo na 1/2 obrazloži posledično..............je brez veze niti komentirat..............
ostala bo skrivnost, katero jo bosta dva človeka odnesla s seboj v grob, vsak svoj prav, kaj pa veš, mogoče tudi eno velikoooooooo ljubezen, katera se ni smela odvit, izživet in doživet.......tega pa jaz ne vem ...........pa tudi nikoli ne bom izvedela...........
jap....... :-*

Vse kar se okoli nas vrti smo mi in nihče drugi. Zmeraj se je treba v sebe obrnit in se s sabo pogovorit. Mnenja drugih sprajamat sej vsak ma svoje mišljenje in resnic je zmeraj več odvisno s katerimi očmi jo gledaš. Je pa treba o vsem predebatirat in o vsem se pogovarjat. V življenju je tako da govorit znamo dajet nasvete znamo poslušat pa ne znamo.

Sej pravijo po bitki so generali vsi in nism te s tem hotu podučit le mogoče ,odpret druge aspekte sej če hočeš zadevo videt moraš iz sebe in pogledat zadevo je pa to zelo težko.

To je moje mišljenje in ne mislim bit sodnik čeprav mogoče je zgledalo tako.

by bik7
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #1528 on: February 07, 2010, 01:39:19 PM »
V življenju je tako da govorit znamo dajet nasvete znamo poslušat pa ne znamo.

Ja tako ti je to!
Praviš poslušat, to mi deluje tako: otroci ko niso ubogljivi..............
Tko nekako vidim to v temu kontekstu, res je kakor si rekel, po bitki so vsi generali, ali eno je resnica, potrebno je skozi to bitko. Pa če si šel mimo in nisi uvidel vsega se moraš, ali vračat ali nadaljevat pot dokler ne prideš sam do spoznanja, nihče ti tega ne more niti razložit, nič ne more namesto tebe,sam moraš zrast do tam.....potem je vse o.k. ker si vse skupaj dojel, razumel.....
Po mojem samo tu je poanta!
In še to, čas napravi svoje, zdravi rane, suši  :'( in takko naprej, vsakemu svoja naloga,  :-*

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1529 on: February 07, 2010, 02:52:34 PM »
...se učim  :-\
v torek grem na srečo, v sredo na morebitno znanje  :-\
utrujena od neke bv teorije