Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Tranziti Plutona
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on December 20, 2012, 10:14:54 AM ---
--- Quote from: Pika on December 20, 2012, 08:51:43 AM ---Pluton mi je pred 7-imi minutami z lune zlezel, fijuuuuuu. :) Se kar topim.
--- End quote ---
Fajn :)
--- End quote ---
Jaaaa, pa tud vse retro obveznosti je že podelal. :)
No, dovolim mu, da še vedno trigonira moj AC, da mu ne bo dolgčas.
Bo pa čez 9 minut v polsekstilu na vertex. Lahko pričakujem kaj mašnic ? ? ?
Tea:
Kolikor jaz vidim, ti bo še v septembru delal opozicijo na Luno ;) Kje pa bo takrat progresirana Luna? Imaš gor še staro karto
Na AC pa ne dela nič več :laugh:
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on December 20, 2012, 10:38:07 AM ---Kolikor jaz vidim, ti bo še v septembru delal opozicijo na Luno ;) Kje pa bo takrat progresirana Luna? Imaš gor še staro karto
--- End quote ---
No sej jaz sem mu samo prijazno ponudila eno opcijo, da mu pokažem, da sva prjatla. Če noče, pa nič. Se bom pač znašla brez njega.
A ne ne, septembra bo imel noge za 13 minut prekratke za mojo Luno.
No mogoče bo obul visoke pete.
Progresirani Luni pa takrat zmanjka skoraj 5 stopinj, da bi si oponirala. Čeprav ona ima po naravi dolge noge, a ne? Hmmm.
Torej - Vertex - nič mašnic??
Tea:
--- Quote from: Pika on December 20, 2012, 10:48:24 AM ---
--- Quote from: Tea on December 20, 2012, 10:38:07 AM ---Kolikor jaz vidim, ti bo še v septembru delal opozicijo na Luno ;) Kje pa bo takrat progresirana Luna? Imaš gor še staro karto
--- End quote ---
No sej jaz sem mu samo prijazno ponudila eno opcijo, da mu pokažem, da sva prjatla. Če noče, pa nič. Se bom pač znašla brez njega.
Progresirani Luni pa takrat zmanjka skoraj 5 stopinj, da bi si oponirala. Čeprav ona ima po naravi dolge noge, a ne? Hmmm.
--- End quote ---
Bi ga morala videti, da bi ti povedala ;)
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on December 20, 2012, 11:50:35 AM ---
--- Quote from: Pika on December 20, 2012, 10:48:24 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Bi ga morala videti, da bi ti povedala ;)
--- End quote ---
9´02´´ vodnarja. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version