Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Tranziti Plutona

<< < (50/69) > >>

sasa:
Ja, Tejka, ne obupaj. Saj smo ti rekli, da boš našla, verjemi!

Zastopim pa, da situacija ni ravno zavidljiva  :(

Ametist:

--- Quote from: Tejka on March 11, 2013, 06:52:12 PM ---Punce hvala :-* :-* :-*, mi je zdaj čisto nerodno. Zaenkrat bom šla svoja platna končat in poskusila prodat, pa seveda z iskanjem dela dalje... Če katera kaj sliši, sprejmem karkoli, samo da je pošteno delo. Navajena vsega od popravljanja računalnikov (hardware in software), do administracije, do pucanja, rihtanja živali, ... Znam svašta od štrikanja, kvačkanja, šivanja, pasje in mačje (pre)vzgoje (oki pri mulariji sem čisto preveč popustljiva), administracije,... pa še hitro se učim... Ma sem multipraktik in ni hudič, da se ne bi našlo kje kaj zame no :-*

--- End quote ---

Tejka, za pridne roke se vedno delo najde. Ne obupaj :)

Andres:
Moja soseda, ki je sicer do mene v redu in mi Herculesa pazi kadar je treba ima te čase tranzit Plutona čez natalni Mars. 
V času ko se je začel dotikati  Marsa, opažam, je vedno bolj k meni hodila. Zdaj se to samo še poglablja.  Pred letom in pol se je ločila, ne vidim pa da bi imela kakšno drugo smolo, razen s tem, da je kupila veliko predrag avto za to kar je dobila.  Torej sama popravila.

Andres

Tea:
Konjunkcije so bolj dobesedne. Se pravi, da so človekovo notranjo vsebino in posledično odločitve. Dajejo občutek, da imamo niti v svojih rokah. Če bi šlo naprimer za opozicijo, bi te "drugi" silili v odločitve ...... ali ti "drugi" dajali določene občutke...
Kaj se dogaja, je potem odvisno še od vladavin /kje je škorpijon, kje je sam tranzit, ali sta planeta personalizirana/

Jaz imam Pluton opozicija Mars .... tako da grem skozi to fazo "posiljevalcev"

Škratinja Nagaya:
Pluton mi spet pritiska na vladarja karte (kvadrat), ki je vpet v (razmajan) veliki križ. Danes je v natančnem aspektu oz. v ponedeljek bo v do minute natančnem.
To je že tretji (dvojni) prehod. Čaka me še pri direktnem gibanju, to bo novembra.
Ni tako hudo, kot je bilo lani (kolaps, sem obležala), sem pa zelo utrujena in predvsem rabim veliko miru.
Dogaja se mi v odnosih in spet bo neka transformacija.

Mi pa dela trigon na progresivno Sonce.
Upam, da bo to kaj pomagalo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version