Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Tranziti Plutona
sanjalka:
Včeraj imela eksaktni tranzit plutona v opoziciji na n venero, zadnji prehod... :)
Se bo pa t plutonček drugo leto konec septembra še dotaknil p venere, vendar v trigonu :)
Škratinja Nagaya:
O, super, Sanjalka.
Meni bo T Pluton kmalu naredil trigon na natalno Venero.
Spustil mi je Merkurja.
Mi pa tranzitni Uran ravnokar gazi progresiranega Merkurja. Drek.
sanjalka:
--- Quote from: Pika on December 12, 2016, 12:23:01 PM ---O, super, Sanjalka.
Spustil mi je Merkurja.
--- End quote ---
Pika, midve imava z najinimi planeti v kardinalnih znamenjih kar pestro zadnja leta in še par let bo pestro...
T urana se mi sprehaja tam v 8 hiši okrog n saturna in dela opozicijo na n luno v 2. hiši...stelij v raku je že nehal kvadrirati.
T pluton pa je z včerajšnjim dnem zaključil opozicijo na moj stelij v raku...no, sedaj se bo malo igral še s p venero v 1. hiši ;D
In potem pride na vrsto še n luna in n saturn, ki ju bo t pluton kvadriral :) To pa bo trajalo tam od aprila 2019 do konca leta 2021...
Dolgčas mi res ni,ogromnoooo soočanja z negativnimi čustvi, s potlačenimi vsebinami....
Bova po zaključenih vseh teh tranzitih čisto prerojeni :)
Sem v soboto srečala kolegico, se nisva videli cca 3 leta, me sploh ni prepoznala ::) :)
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sanjalka on December 12, 2016, 02:46:59 PM ---
--- Quote from: Pika on December 12, 2016, 12:23:01 PM ---O, super, Sanjalka.
Spustil mi je Merkurja.
--- End quote ---
Pika, midve imava z najinimi planeti v kardinalnih znamenjih kar pestro zadnja leta in še par let bo pestro...
T urana se mi sprehaja tam v 8 hiši okrog n saturna in dela opozicijo na n luno v 2. hiši...stelij v raku je že nehal kvadrirati.
T pluton pa je z včerajšnjim dnem zaključil opozicijo na moj stelij v raku...no, sedaj se bo malo igral še s p venero v 1. hiši ;D
In potem pride na vrsto še n luna in n saturn, ki ju bo t pluton kvadriral :) To pa bo trajalo tam od aprila 2019 do konca leta 2021...
Dolgčas mi res ni,ogromnoooo soočanja z negativnimi čustvi, s potlačenimi vsebinami....
Bova po zaključenih vseh teh tranzitih čisto prerojeni :)
Sem v soboto srečala kolegico, se nisva videli cca 3 leta, me sploh ni prepoznala ::) :)
--- End quote ---
Hvala, Sanjalka.
Bo pestro, v to ne dvomim. Sem se pa na pestrost že tako navadila, da sem vsa mirna, ko drugi norijo.
Prejšnji teden, ko so se na delu za mojim hrbtom z lažmi spravili name, sem bila vsa skulirana. ;D Kolegica, ki mi je prenesla informacijo, je imela solze v očeh, tako je bilo grozno. Sem ji rekla - pa saj se ti bolj sekiraš kot jaz, pa so se name spravili, ne nate. ;D
Jaz pa vsa mirna.
Tea:
Meni pa Pluton spet v opoziciji na Marsa. Čist egzaktno v minutah bo ravno na silvestra.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version