Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Tranziti Plutona
Tea:
--- Quote from: Mystica on April 11, 2009, 05:50:21 PM ---Ali je možno, da je imela oseba TPlutona na natalnem Soncu v 5. hiši in se ni spremenilo popolnoma nič?
V takih primerih se vprašam, kako je možno :)
Sonce je na 29°Strelca. Pluton je šel čez in zdaj je že v Kozorogu.
Vladar Sonca, Jupiter, je v 1. hiši v Devici in v konjunkciji z Marsom.
Jupiter je tud v kvadratu z Merkurjem (4. h.).
--- End quote ---
Seveda se je spremenila.
Če drugega ne, se je spremenilo nekaj v njenem službenem okolju, odnos do svoje ustvarjalnosti je drugačen, odnos do sodelavcev je drugačen, doma se drugače organizira delo in družinski red in sistem itd.............. Način komunikacije doma se je spremenil. Spremenil se je odnos do otrok itd......
Samo dobro je treba opazovat. In vedno je treba opazovat iz določene razdalje.
Po Plutonskem tranzitu definitivno ni več tako kot je bilo. Poglej še hišo natalnega Plutona, tudi tam so namreč spremembe.
Lunca:
--- Quote from: Tea on April 14, 2009, 06:21:59 AM ---[
Ali je možno, da je imela oseba TPlutona na natalnem Soncu v 5. hiši in se ni spremenilo popolnoma nič?
V takih primerih se vprašam, kako je možno :)
Po Plutonskem tranzitu definitivno ni več tako kot je bilo. Poglej še hišo natalnega Plutona, tudi tam so namreč spremembe.
--- End quote ---
Sigurno je pluton vplival na njeno ustvarjalnost, odnos do ljubljenih oseb, občutki do otrok. Ima Tea še kako prav,da je potrebno opazovat. Plutonovske transformacije je možno, da najprej delujejo globoko, skrito, potem pa udari na dan kot kanalizacija.
Lunca:
Pluton, ki je v začetku kozoroga pričel oponirati na natalno pozicijo plutona v konjukciji s saturnom v mamini karti, sem že pisala, da se je odražalo skozi močno čiščenje skozi kožo, turi, krvavi fleki, mehurji, globoke rane.
Vstop lune v ovna, kjer je mama imela natalno luno in kvadrat plutona na luno in hkrati izbije opozicija in T-kvadrat, se je zaključilo življenje moje mame.
Povem naj, da tako kot so bile rane odprte, so se s smrtjo kot po čudežu zaprle. Če ne bi videla, ne bi verjela.
Kako se smrt moje mame vidi v moji karti? Jupiter, ki prinaša ponavadi odrešitve, je v konjukciji z mojo luno (mama), odrešil in jo popeljal na daljše potovanje (jupiter).
Princes:
Lunca, prejmi moje iskreno sožalje ob izgubi mame.
Pluton deluje globoko, zelo globoko in ga ni na tem planetu, ki ne bi občutil njegovega upliva.
Nekateri, občutljivi ljudje občutijo njegov upliv in iščejo pomoč astrologa, da jim ta pojasni, kaj se jim dogaja. Drugi pa, ki živijo življenje vsak dan sproti in se ne sprašujejo, kaj je v ozadju njihovih doživljanj in občutenj, ti ne vedo za plutona in njegove uplive, žal.
taja6:
moje sožalje Lunca :-* uboga revica se je rešila dolgotrajnega trpljenja ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version