Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Tranziti Plutona

<< < (17/69) > >>

Tejka:
Moja natalna 6. je sicer prazna. Vrh ima v kozorogu vladar je v 2. v devici (opozicija z Venero, trigon s Kironom). Sam Pluton (natalno v 3.) tvori opozicijo na MC in Sonce, konjunkcijo s Luno in sekstil z Neptunom.
Ko gledam tranzite vnaprej, bosta v 6. hkrati Saturn in Pluton... Se trudim bit optimist, pa se vseeno nič kaj ne veselim :-\

Tea:

--- Quote from: Tejka on January 10, 2010, 03:10:01 PM ---Moja natalna 6. je sicer prazna. Vrh ima v kozorogu vladar je v 2. v devici (opozicija z Venero, trigon s Kironom). Sam Pluton (natalno v 3.) tvori opozicijo na MC in Sonce, konjunkcijo s Luno in sekstil z Neptunom.
Ko gledam tranzite vnaprej, bosta v 6. hkrati Saturn in Pluton... Se trudim bit optimist, pa se vseeno nič kaj ne veselim :-\

--- End quote ---
Ja marička pomagaj ... kdaj pa bo to? ::)

Morš najprej preživet Plutonov kvadrat k Marsu, ki je vladar tvojega Sonca  ;) ;D ::)

Tejka:
Vem ja je kar daleč še hehe... Kvadrat pa štarta marca pa tam do konca 2011 lahko pričakujem štale. Verjetno mi bo postalo jasno zakaj naj bi mi bilo zdravje največja vrednota ;D
Bi znal tale kvadrat povzročit, da dejansko začnem sebe v rit brcat na področju šolanja verjetno. Učenje do nezavesti bi lahko bil glavni naslov hehehe. Upam, da bom imela toliko v glavi, da se ne "fentam" do konca ;)

Tea:

--- Quote from: Tejka on January 12, 2010, 12:13:14 PM ---Vem ja je kar daleč še hehe... Kvadrat pa štarta marca pa tam do konca 2011 lahko pričakujem štale. Verjetno mi bo postalo jasno zakaj naj bi mi bilo zdravje največja vrednota ;D
Bi znal tale kvadrat povzročit, da dejansko začnem sebe v rit brcat na področju šolanja verjetno. Učenje do nezavesti bi lahko bil glavni naslov hehehe. Upam, da bom imela toliko v glavi, da se ne "fentam" do konca ;)

--- End quote ---

no ekola vidiš  :P

Lunca:

--- Quote from: Tejka on January 09, 2010, 09:10:34 PM ---Je kdo od vas že imel tranzit Plutona čez 6.? Sicer je naspočasen planet, samo me zanima, kaj vam je / če vam je prinesel?

--- End quote ---

Kot otroku, mi je plesal pluton kar nekaj let po šesti hiši, prinašal rahle zbodljaje okrog srca ( v levu), vendar aparati niso odkrili nič posebnega, mogoče samo rahlo nervozno srčno mišico. Mogoče zato, ker je pluton v natalu dobro aspektiran na sonce. Seveda je bilo odvisno tudi od drugih tranzitov, ki očitno niso šponali šeste hiše.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version