Znanja vseh časov, medicine vseh časov > 9 zvezdni ki, Feng shui
HITRI FENG SHUI
apemaya:
Pa omaro sem tudi skrbno izbrala 8) Joj, ce ostanejo kaksni flekci >:(
;D
Da se vrnem k Feng Shui-ju. Kdaj je najprimernejsi cas, da se malo spucamo/postimo?
Jaz sem zadnjic gledala en dokumentarec, ko je slo 8 britancev nekam v Turcijo in so imeli med drugim postni/ociscevalni/razstrupljevalni teden. Pa se mi je zdelo, da ne bi bilo slabo eno malo manj strogo ociscevalno dieto imet. :)
Sedaj prihaja pomlad in ker se vse prebuja, dobiva nove energije, je morda ravno to pravi cas za razstrupljanje. Kaj priporocate?
Regina:
--- Quote from: apemaya on March 10, 2008, 09:15:52 PM ---Pa omaro sem tudi skrbno izbrala 8) Joj, ce ostanejo kaksni flekci >:(
--- End quote ---
Se boš pa ja znašla. Nekaj podstavi pod vrečko. ;D
Iza:
--- Quote from: Regina on March 10, 2008, 09:39:41 PM ---
--- Quote from: apemaya on March 10, 2008, 09:15:52 PM ---Pa omaro sem tudi skrbno izbrala 8) Joj, ce ostanejo kaksni flekci >:(
--- End quote ---
Se boš pa ja znašla. Nekaj podstavi pod vrečko. ;D
--- End quote ---
Pa saj ni tako. Jaz imam posušeno sivko zašito v lanene žakeljčke, pa niti na žaklejčkih ni nobenih flekcev :D
Je pa treba malo paziti, ker sveža sivka v omari lahko lepo odišavi obleko, lahko pa tudi preveč - vonj pa je presneto podoben naftalinu. Glede na ime sklepam, da je naftalin proizvod iz nafte ::). Ali pa so mi vonj naftalina napačno predstavili ;)
Lep dan!
Iza
Nena:
Tudi jaz sem si naredila bombažne vrečke in notri dala lavando, pa nimam nobenih težav :) Jih imam med oblekami in ne puščajo nobenih madežev....
Regina:
Ja kaj naj rečem? Jaz sem pač imela take izkušnje in zdaj vedno pazim. Vprašanje, v čem imam smolo. V kvalitetnih žaubah ali v nekvalitetnih vrečkah. ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version