Znanja vseh časov, medicine vseh časov > 9 zvezdni ki, Feng shui

HITRI FENG SHUI

<< < (19/22) > >>

Regina:
Nič ne prikimavam. Ve samo pazite na svoje cunjce, pa bo vse OK.  ;D

apemaya:
Regina :-*

Neska:
Ojla Tea,
vse pohvale za tole temo ;)
Tudi sama večkrat popucam po FS in kot pravite, se res takoj občuti novi val energije. Sicer sem laik na tem področju, ampak vedno nekaj preberem na to temo in se običajno tega pol tudi držim.
Danes je bil spet en tak čistilni dan... metanje poškodovanih, dotrajanih stvari, premikanje in čiščenje okrasnih predmetov in podobno. Med drugim, sem po dolgem (beri predolgem) času spet na koncu vse prebrisala z rožno vodo. Mmmm...se zdaj lepše diha :D

--- Quote from: Tea on February 01, 2008, 10:33:52 AM ---
Jaz sem do nedavna imela na stenah krasne slike iz solin. Potem sem ugotovila, da tiste ruševine dejansko prestavljajo rušenje.
In res se mi je porušilo vse v lanskem letu. Zdaj sem jih dala iz sten in nanje lepim vesele slike, moje sanjske počitnice in želje, ki si jih želim živeti. Torej kar tako sestavljam mozaik priložnosti.

--- End quote ---

Evo tole me je pa danes zbodlo v oči...
V jedilnici imam namreč oljno sliko solin (poročno darilo). Sama nikoli nisem pomislila da bi te ruševine lahko dejansko pomenile tudi ruševine v življenju... Se mi je pa takoj prikradla v glavo misel, kako zelo redko pojemo v miru kosilo pri naši hiši :-\. Najina hčerkica namreč za mizo počne vse mogoče neumnosti namesto da bi kosilo jedla ??? medtem pa pri moji mami pa ( v jedilnici visijo tri svetniške podobice) normalno poje svoj obrok :-\
Si mi res dalal za mislit :-*. Bom morala dat sliko stran :(, čeprav mi je zelo žal.

Veselim se prebiranja še kakšnega prispevka :D :D :D

Lep dan ti želim,
Neska

Tea:
Oj Neska

Res je večkrat tako, da nam kakšen predmet veliko pomeni. Je pa seveda tudi res, da nam lahko privlači situacije, ki so njegov/njen odsev.

Jaz sem vse slike zamenjala z sliko slapa, vode, narave, cvetočega drevesa, žitnih polj itd........

Vse kar daje občutek življenja, rasti, razcveta, pozitivne energije, obilja.

Neska:

--- Quote from: Tea on August 21, 2008, 01:24:02 PM ---Oj Neska

Res je večkrat tako, da nam kakšen predmet veliko pomeni. Je pa seveda tudi res, da nam lahko privlači situacije, ki so njegov/njen odsev.

Jaz sem vse slike zamenjala z sliko slapa, vode, narave, cvetočega drevesa, žitnih polj itd........

Vse kar daje občutek življenja, rasti, razcveta, pozitivne energije, obilja.

--- End quote ---

Razumem, ja...
Največji problem nastane takrat, ko predmet z neko, bom rekla tako, veliko vrednostjo, ne veš kam dat :-\
Če jo nesem na podstrešje, ima verjetno podoben vpliv kot da je v bivalnem prostoru... če pa pomislim da bi jo komu podarila, se pa bojim, da dotični osebi podarim nek predmet, ki ima v osnovi nek "destruktiven" pomen :(
Da bi jo pa preprosto po Prešernu, stran vrgla, mi je pa kar malo mimo, ker ma ipak, take vrte slika, neko tudi tržno vrednost...
a imaš mogoče kak predlog ???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version