Znanja vseh časov, medicine vseh časov > 9 zvezdni ki, Feng shui

HITRI FENG SHUI

<< < (20/22) > >>

Tea:
Ne vem, težko je to reči za drugo osebo.

Jaz bi jo nesla v antikvariat prodat, za kupnino pa bi si kupila nek sončen predmet, ki bo nadomestil sliko in prinašal pozitivne vibracije v prostor. S tem bi zadostila "darilu" prost pretok in vseeno bi bil namen rešen.

S podstrešjem pa mislim, da nič ne rešiš.

Mogoče pa pred tem poskusiš še nekaj. Na desno stran slike obesi sijočo, razkošno vilo ob morju z veliko zelenja, cvetja, z vodometom itd.... Pa nekaj časa opazuj, kaj se bo zgodilo pri vas doma ob druženju pri mizi.

Na mizo lahko postaviš tudi skledo z sadjem, če imaš prostor.

No, nekaj špekulacij  ;)

Neska:

--- Quote from: Tea on August 21, 2008, 02:39:47 PM ---Ne vem, težko je to reči za drugo osebo.

Jaz bi jo nesla v antikvariat prodat, za kupnino pa bi si kupila nek sončen predmet, ki bo nadomestil sliko in prinašal pozitivne vibracije v prostor. S tem bi zadostila "darilu" prost pretok in vseeno bi bil namen rešen.

S podstrešjem pa mislim, da nič ne rešiš.

Mogoče pa pred tem poskusiš še nekaj. Na desno stran slike obesi sijočo, razkošno vilo ob morju z veliko zelenja, cvetja, z vodometom itd.... Pa nekaj časa opazuj, kaj se bo zgodilo pri vas doma ob druženju pri mizi.

Na mizo lahko postaviš tudi skledo z sadjem, če imaš prostor.

No, nekaj špekulacij  ;)

--- End quote ---

Super ideja...
ta o prodaji slike in nadomestnim sončnim predmetom.... pa tudi ta o "razkošni" in pozitivni sliki...
Mislim da bom najprej poskusila z drugo varianto ;)
Sadje na mizi je pa pri nas tako ali tako neke vrste "must", torej mora vedno biti...

Najlepša hvala Tea :-* se že še piševa ;)

Neska:
ah... ja... pozabla :P
"desno stran slike" si verjetno mislila, tako ko jaz gledam sliko ( torej če sem jaz "slika" levo od mene)   ....ufffaaaa... upam da nisem preveč zakomplicirala ;D

pozdravček ;)

Tea:
Povej na kateri steni če gledaš smeri neba jo imaš

Neska:
vzhod :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version