PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
No, ker imate prevec za ugibat- je bilo vec kot pol foruma na zmenkarijah Vam bom kar izdala, koga sem spoznala. Pikico! Ful fajn punca!
Pikica je sedaj moja sodelavka in sva se spoznale po zakljucenem delu- meni se je pa malo mudilo in sva imele "ta hitrega". Pikica, za naslednjic obljubim, da bom imela vec casa, morda lahko greva tudi na kaksno pijaco
Quote from: apemaya on February 28, 2008, 10:36:47 AMPikica je sedaj moja sodelavka in sva se spoznale po zakljucenem delu- meni se je pa malo mudilo in sva imele "ta hitrega". Pikica, za naslednjic obljubim, da bom imela vec casa, morda lahko greva tudi na kaksno pijaco Aja, sem pa mislila, da pri vsakem prespiš, ko ga srečaš Apemaya
Quote from: Tea on February 28, 2008, 10:38:10 AMQuote from: apemaya on February 28, 2008, 10:36:47 AMPikica je sedaj moja sodelavka in sva se spoznale po zakljucenem delu- meni se je pa malo mudilo in sva imele "ta hitrega". Pikica, za naslednjic obljubim, da bom imela vec casa, morda lahko greva tudi na kaksno pijaco Aja, sem pa mislila, da pri vsakem prespiš, ko ga srečaš Apemaya Ti ga pa pihneš, Tea...Sem se nasmejala do solz
Quote from: Tea on February 28, 2008, 10:38:10 AMQuote from: apemaya on February 28, 2008, 10:36:47 AMPikica je sedaj moja sodelavka in sva se spoznale po zakljucenem delu- meni se je pa malo mudilo in sva imele "ta hitrega". Pikica, za naslednjic obljubim, da bom imela vec casa, morda lahko greva tudi na kaksno pijaco Aja, sem pa mislila, da pri vsakem prespiš, ko ga srečaš Apemaya Po izkusnji z vama, me je minilo prespat. Trije v zakonski postelji so pa res prevec.
Pri Regini pa moram prespat, da ji povem sanje
Quote from: apemaya on February 28, 2008, 07:35:43 PMPri Regini pa moram prespat, da ji povem sanjePa ja de, za obisk pri meni si lahko vzameš kar dopust.
Quote from: Regina on February 28, 2008, 08:09:28 PMQuote from: apemaya on February 28, 2008, 07:35:43 PMPri Regini pa moram prespat, da ji povem sanjePa ja de, za obisk pri meni si lahko vzameš kar dopust. pol pa me res hoces
Quote from: apemaya on February 28, 2008, 08:23:01 PMQuote from: Regina on February 28, 2008, 08:09:28 PMQuote from: apemaya on February 28, 2008, 07:35:43 PMPri Regini pa moram prespat, da ji povem sanjePa ja de, za obisk pri meni si lahko vzameš kar dopust. pol pa me res hoces Itak. Od nekdaj si mi zanimiva kot vzorčni sanjski primer.