Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Kiron
Tejka:
Kolikor sem gledala je šel meni čez v začetku leta 1993. Žal predaleč, da bi se spomnila kaj se je takrat dogajalo z menoj. Verjetno bi si zapomnila, če bi bilo to zdaj ;). Bom naslednjič bolj pozorna (leta 2042) ;D :D
Tea:
--- Quote from: Tejka on October 28, 2009, 09:04:39 AM ---Kolikor sem gledala je šel meni čez v začetku leta 1993. Žal predaleč, da bi se spomnila kaj se je takrat dogajalo z menoj. Verjetno bi si zapomnila, če bi bilo to zdaj ;). Bom naslednjič bolj pozorna (leta 2042) ;D :D
--- End quote ---
Kdaj si bila pa noseča?
Tejka:
1997. Sem šla tudi jaz prvo gledat, če se pokriva ;D
Lunca:
--- Quote from: Tea on October 28, 2009, 08:31:36 AM ---Jaz sem postala neke vrste zdravilka ;)
Kiron je izredno močan planet. Do sedaj je bilo raziskav sicer bolj malo in tudi ustrezne literature ni veliko. Po mojih študijah v teh letih pa sem dobila izredne potrditve.
Tea v tvoji natalni karti kiron v prvi hiši že nekako potrjuje, da boš skozi sebe, svojo rano, lahko postala to, kar si, oz. lahko pomagala drugim, zato zdraviteljske moči ravno ob pravem času
--- End quote ---
mavrica:
Moj kiron je pa v tretji hiši v sco in dela lep sekstil na venero in merkur v peti...ta grši del je pa T-kvadrat na marsa in luno...
v sinastriji, pa se v dveh primerih najde sonce partnerja na njemu...v enem primeru je aplikativni v drugem pa separativen...prvega smo predelali v plutonovih tranzitih...za drugega pa še bomo videli, sem ga spoznala, ko je pluton že bil mimo, pa sama zveza je pa ni...bolj se branim bolj on vstraja...so še neke stvari na njegovi strani nerazčiščene...o opziciji oz. kvadratu lune in venere v njunih natalnih kartah, pa smo nekje že govorili... ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version