Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Kiron

<< < (27/52) > >>

Tea:

--- Quote from: Andres on February 24, 2010, 12:36:03 PM ---
--- Quote from: Tea on February 23, 2010, 07:23:00 AM ---Andres

Lahko dobivaš Kirona in Neptuna iz strani partnerjev /poslovnih in osebnih/ ....torej v obliki pomembnih ljudi, ki se te v tem času dotaknejo in so potrebni neke vrste zdravljenja in pomoči.

--- End quote ---

Hvala Tea.  Takih, ki so potrebni zdravljenja, oziroma pomoí nikoli ne manjka.  Ravno v tem času pa se je ena podobna pripeljala.   Pa tudi za pomoč so me prosili, res je.

Andres

--- End quote ---

tega bo najbrž še več, ko ti ta dva korakata in bosta še precej dolgo v tvoji 7 hiši

Andres:

--- Quote from: Tea on February 25, 2010, 08:16:22 AM ---
--- Quote from: Andres on February 24, 2010, 12:36:03 PM ---
--- Quote from: Tea on February 23, 2010, 07:23:00 AM ---Andres

Lahko dobivaš Kirona in Neptuna iz strani partnerjev /poslovnih in osebnih/ ....torej v obliki pomembnih ljudi, ki se te v tem času dotaknejo in so potrebni neke vrste zdravljenja in pomoči.

--- End quote ---

Hvala Tea.  Takih, ki so potrebni zdravljenja, oziroma pomoí nikoli ne manjka.  Ravno v tem času pa se je ena podobna pripeljala.   Pa tudi za pomoč so me prosili, res je.

Andres

--- End quote ---

tega bo najbrž še več, ko ti ta dva korakata in bosta še precej dolgo v tvoji 7 hiši

--- End quote ---

Mislim, da res, ampak bo treba na ta račun tudi kaj zaslužiti, ne pa da samo trošim moj čas in nič posebnega ne delam. Ne rečem sicer, da bi moral zdaj vsem vse kasirat, bi pa komu lahko.

Andres

sanjalka:

Moj Kiron je natalno v 7.hiši in na nek način me vedno privlačijo ljudje,ki so kakorkoli ranjeni,prav bolestno jim želim pomagati,tudi na račun sebe in svoje sreče dostikrat.
Tudi zaljubim se ponavadi v človeka,ki je na nek način ranjen,sicer bolj čustveno kot fizično ranjen. Verjetno pa tu igra vlogo tudi Neptun,ki je Vladar 7.hiše.

Tea:

--- Quote from: sanjalka on February 25, 2010, 06:11:40 PM ---

Moj Kiron je natalno v 7.hiši in na nek način me vedno privlačijo ljudje,ki so kakorkoli ranjeni,prav bolestno jim želim pomagati,tudi na račun sebe in svoje sreče dostikrat.
Tudi zaljubim se ponavadi v človeka,ki je na nek način ranjen,sicer bolj čustveno kot fizično ranjen. Verjetno pa tu igra vlogo tudi Neptun,ki je Vladar 7.hiše.

--- End quote ---

To je klasična konstelacija odvisnosti od odnosov. Preberi si kakšne dobre knjige o tem, boš videla, da bo lažje.  :)

sanjalka:

--- Quote from: Tea on February 26, 2010, 06:59:32 AM ---
--- Quote from: sanjalka on February 25, 2010, 06:11:40 PM ---

--- End quote ---

To je klasična konstelacija odvisnosti od odnosov. Preberi si kakšne dobre knjige o tem, boš videla, da bo lažje.  :)

--- End quote ---

Saj sem brala kar nekaj,med drugim tudi Sanjo Rozman-Peklenska gugalnica. V teoriji mi je vse jasno,bo treba spraviti skupaj še kaj v praksi.
Gre pa bolj počasi:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version