Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Kiron

<< < (36/52) > >>

Lisa:
Ehhh.Težiš na polno.
Človk v takem obdobju res nima volje se še z drugimi ukvarjati.
Ne vem kaj ti ni jasno...Daj me na ignor, pa bo.

sasa:
Ok, veš kaj, se ne čudim, da se ti tako dogaja, resno.

Se ne bom spuščala na tvoj nivo. To je vse, kar bom rekla.

Maja:

sasa:
Maja, daj še meni malo kokic  :laugh:

Rena:
Hahahaha Maja. Kozica  ;) :D

Ej Lisa, vem, da ni fajn, takrat ko se počutiš najbolj na dnu, pa ti še kdo kaj pove takega...jz nisem tega opazila pri tebi, sem pa že kdaj pri kateri...

Ker hodim na mediacijo, moram poudarit: v tem razgovoru, no postu, nisem ne na vaši strani, ne na vaši strani  (povem obema stranema).

Nato skušam doseči, da strani prisluhneta druga drugi. Saši bi rekla: Če vas prav razumem, bi vi želeli, da Lisa sodeluje tudi tako, da z nami deli svoje spretnosti in konjičke, v katerih je dobra, nas pa bi zanimale? Nato Saša recimo potrdi, nakaže še nekaj naprej. Nato bi recimo rekla Saši še: kaj bi še želeli povedat Lisi? In bi Saša rekla, želim, da se Lisa zave, da se lahko postavi na pozicijo osebe, ki kljub težavam reče, da bo odslej premagovala svoje težave aktivno.... (recimo....predvidevam... ;) ). Potem Lisi: kako pa ste se počutili ob tem, kar vam je napisala Saša? In bi Lisa rekla, da jo je prizadelo, da jo je bolelo. In bi vprašala naprej: kako pa zdaj gledate na to, ko ste slišali, kaj vam je s tem Saša želela povedat? ... In bi pravzaprav prišli do tega, da razčiščevanje takih majhnih konfliktov pripelje do nivoja višje in mogoče zavedanja, kakšna pot je še lahko iz težav ven. Imamo tudi temo, kjer si postavljamo dobronamerna ogledala. No, kar zdaj ne pomeni, da men kaj povejte. Nič nočem slišat, nič nočem slišat  ;) ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version